adplus-dvertising
You are here:

Surpriză! "Perla" de la FCSB, în locul lui Stanciu. Slavia Praga a făcut lista de transferuri cu fotbalistul preferat al lui Gigi Becali

Surpriză! "Perla" de la FCSB, în locul lui Stanciu. Slavia Praga a făcut lista de transferuri cu fotbalistul preferat al lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Presa din Cehia anunţă o informaţie de ultim moment, într-o perioadă în care se discută despre transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga. Scouterii campioanei din Cehia au pus ochii pe un fotbalist de la FCSB, în schimbul căruia finanţatorul Gigi Becali vrea câteva zeci de milioane de euro.

Fotbalistul de la FCSB, Octavian Popescu, a ajuns pe lista lui Slavia Praga

FCSB va avea o perioadă de mercato atipică. Gigi Becali a anunţat că a oprit transferurile, după ce a simţit că s-a îndepărtat de titlul Ligii 1. Omul de afaceri doreşte să scadă bugetul salariul şi a ales să se despartă de primul fotbalist. Constantin Budescu a reziliat şi se îndreaptă spre Petrolul Ploieşti. 

Singurul fotbalist care ar mai putea ajunge la FCSB este David Miculescu, de la UTA Arad, pentru care a fost făcută o ofertă concretă. 

În ultimele ore au apărut informaţii şi despre un posibil transfer, unul greu de realizat ţinând cont de pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali. 

Efotbal.cz a anunţat lista de transferuri a celor de la Slavia Praga, echipa care a dominat campionatul ceh în ultimele sezoane şi care a avut prezenţe în grupele Champions League şi în Europa League. În capul listei de transferuri se află Daniel Fila, fotbalist care se pregăteşte să plece de la Mlada Boleslav şi care e atras cu un salariu superior la echipa antrenată de Jindrich Trpisovsky. 

Pe lista dorinţelor Slaviei se află şi unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Gigi Becali. 

Sursa citată anunţă că scouterii campioanei en titre din Cehia s-au arătat încântaţi de ce au văzut la atacantul FCSB, Octavian Popescu, în vârstă de 19 ani. "Marele talent al fotbalului românesc, care poate ocupa mai multe poziţii din atac datorită versatilităţii sale, poate, în anumite circumstanţe, să-l înlocuiască pe compatriotul său, Nicolae Stanciu

Yira Collins Sor şi Ladislav Almás sunt ceilalţi fotbalişti pe care îi doreşte echipa din Cehia. 

Mihai Stoica a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că Octavian Popescu, fotbalist care a ajuns pe radarul Slaviei Praga, va fi retras la mijlocul tereneului ca să evolueze ca inter, după revenirea lui Florinel Coman, după accidentarea suferită.

În calea dorinţei Slaviei Praga stă suma de transfer cerută de Gigi Becali, care vrea câteva zeci de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu, care, în 19 meciuri în acest sezon, a marcat de patru ori şi a oferit două pase decisive. 

  • 1.9 milioane de euro e cota lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt.de. 

Nicolae Stanciu se poate transfera de la Slavia Praga

Internaţionalul român e om de bază la echipa cehă, dar ar putea schimba echipa în această iarnă sau în vară, atunci când îi expiră contractul. Agenta Anamaria Prodan a anunţat că îi caută o nouă echipă lui Nicolae Stanciu

De asemenea, mijlocaşul, care i-ar putea lăsa locul la Slavia fotbalistului de la FCSB, Octavian Popescu, a vorbit despre posibilul transfer la o echipă din străinătate. 

viewscnt
Articole similare