Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Real Madrid l-a găsi pe "noul Toni Kroos". Jucătorul pentru care "face un efort"

Surpriză! Real Madrid l-a găsi pe "noul Toni Kroos". Jucătorul pentru care "face un efort"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a găsit pe "noul Toni Kroos" în Premier League. Jucătorul pentru care "face un efort" ca să-l transfere îşi termină contractul cu actuala sa echipă în vara lui 2023, iar Florentino Perez stă la pândă pentru transfer.

Youri Tielemans (25 de ani) este "noul Toni Kroos" pentru Real Madrid. Campioana Europei a pus ochii pe mijlocaşul belgian, o oportunitate de transfer, având în vedere că îşi termină contractul cu Leicester, echipă care are probleme în acest sezon de Premier League.

Surpriză! Real Madrid l-a găsi pe "noul Toni Kroos". Jucătorul pentru care "face un efort"

Deşi îi are pe Valverde, Tchouameni sau Camavinga, Real Madrid mai vrea un mmijlocaş central pentru viitor şi l-a ochit pe Youri Tielemans. Potrivit Sport, cu Tielemans vrea să-l înlocuiască Realul pe Toni Kroos, care - la rândul său - îşi termină contractul cu Real în vara lui 2023.

Sursa citată scrie că, având în vedere că-l poate lua gratis, Real Madrid e gata "să facă un efort" pentru transferul lui Youri Tieleamsn, din punct de vedere al salariului jucătorului. Mai mult, se pare că şefii Realului au luat deja legătura cu anturajul lui Tielemans, iar "semnalele sunt foarte bune".

În afara Realului, Youri Tielemans mai este dorit de Arsenal, echipă antrenată de Mikel Arteta.

La Leicester City din vara lui 2019, Youri Tielemans a strâns 175 de meciuri, 27 de meciuri şi 25 de pase de gol.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Youri Tielemans în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridtoni kroosyouri tielemanstransfer 

viewscnt
Articole similare