Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Sergio Ramos, spre casă în 2023

SURPRIZĂ | Sergio Ramos, spre casă în 2023

PSG

Comentarii

Sergio Ramos (36 de ani) îşi termină contractul cu PSG în vara lui 2023 şi, deocamdată, nu există semne că ar urma o prelungire. Presa din Spania a aflat că Ramos, fostul fundaş de fier de la Real Madrid, ar putea merge spre casă în 2023.

PSG a crezut că a dat lovitura când l-a convins pe Sergio Ramos să semneze, gratis, pe Parc des Princes. Totuşi, transferul în Franţa nu a fost unul reuşit, având în vedere accidentările fundaşului spaniol, iar viitorul său nu e clar în acest moment.

SURPRIZĂ | Sergio Ramos, spre casă în 2023

"Mariajul" dintre Sergio Ramos şi PSG e setat să se termine în iulie 2023, când contractul dintre părţi va expira, iar prelungirea nu pare că e luată în calcul momentan. Potrivit site-ului fichajes.net, Sergio Ramos ar putea reveni acasă în 2023.

Ramos ar putea reveni la FC Sevilla, clubul care l-a lansat în fotbalul mare, de unde Real Madrid l-a cumpărat în 2005. "Timing-ul perfect pentru a-l semna", mai scrie sursa citată, care anunţă că fundaşul central e încă într-o formă bună şi că andaluzii au nevoie de întăriri în defensivă.

Singura problemă în revenirea lui Sergio Ramos la FC Sevilla este salariul jucătorului. Spaniolul încasează 11 milioane de euro anual la PSG şi va trebui să facă "un efort semnificativ" pentru a se putea încadra în bugetul salarial de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan".

Sergio Ramos a jucat 22 de meciuri în toate competiţiile sezonului cu PSG, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: sergio ramostransfersevillafc sevillapsg 

viewscnt
Articole similare