Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Starul din Bundesliga "a făcut vizita medicală în secret" cu Chelsea. Mutare-bombă în 2023

Surpriză! Starul din Bundesliga "a făcut vizita medicală în secret" cu Chelsea. Mutare-bombă în 2023

Chelsea

Comentarii

Chelsea pregăteşte primul transfer important pentru 2023. Christopher Nkunku (24 de ani), starul lui RB Leipzig, "a făcut vizita medicală în secret" cu echipa de pe Stamford Bridge.

După ce a ratat ţinte importante în vară, precum Raphinha sau Kounde, Chelsea îşi pregăşte din timp campania de transferuri din 2023. "Albaştrii" au pus ochii pe starul lui RB Leipzig, Christopher Nkunku, fotbalist crescut la grupele de juniori ale lui PSG.

Surpriză! Starul din Bundesliga "a făcut vizita medicală în secret" cu Chelsea. Mutare-bombă în 2023

Bild a anunţat informaţia confirmată şi de italianul Fabrizio Romano, conform căreia francezul Christopher Nkunku, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Bundesliga şi starul lui RB Leizpig, a făcut vizita medicală în secret şi şi-a dat acordul pentru trecerea la Chelsea în 2023.

"Chelsea pregăteşte transferul pentru 2023. I-a trimis deja o propunere de contract pe termen lung lui Christopher Nkunku. Francezul a efectuat deja vizita medicală în secret, în Germania, alături de stafful lui Chelsea, dar mutarea nu e gata încă", susţine Fabrizio Romano.

Christopher Nkunku abia şi-a prelungit contractul cu RB Leipzig, însă în înţelegerea valabilă până în 2026 există o clauză de reziliere: 60 de milioane de euro, pe care Chelsea e gata să o achite în 2023 pentru a obţine semnătura lui Nkunku.

În acest sezon, Christopher Nkunku a marcat de şase ori şi a livrat o pasă de gol în 11 meciuri din toate competiţiile. sezonul trecut, Nkunku a fost desemnat jucătorul anului în Bundesliga, după o stagiune de excepţie: 35 de goluri şi 20 de assisturi în 52 de meciuri.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Christopher Nkunku în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: christopher nkunkuvizita medicalachelseatransfer 

viewscnt
Articole similare