You are here:

Surpriză totală! Alex Cicâldău pleacă de la Galatasaray, dar nu revine în România. Va juca într-un campionat de TOP

Surpriză totală! Alex Cicâldău pleacă de la Galatasaray, dar nu revine în România. Va juca într-un campionat de TOP

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Cicâldău s-a despărţit de Konyaspor, la capătul perioadei sale de împrumut de la Galatasaray.

În  urmă cu puţin timp, mai multe publicaţii au vorbit despre posibilitatea ca Alex Cicâldău să se întoarcă în Superliga, Rapid şi Universitatea Craiova fiind posibiliele destinaţii.

Cu toate acestea, Alexandru Cicâldău va continua, cel mai probabil, în Turcia, aşa cum anunţase si impresarul său Victor Becali.

Din informaţiile oferite de GSP, fostul mijlocaş al Viitorului este dorit de Eyuspor, echipă nou-promovată în primul eşalon din Turcia. În cazul în care Eyuspor va ajunge la o înţelegere cu Galatasaray pentru împrumutul lui Cicâldău, acesta va fi antrenat de Arda Turan, unul dintre cele mai importante din istoria recentă a fotbalul din ţara Semilunei, Arda Turan.

În vârstă de 26 de ani, Alex Cicâldău este cotat de Transfermarkt la 3.000.000 de euro. Acesta este prezent în lotul României deplasat în Germania pentru EURO 2024, însă nu a bifat niciun minute în cele trei partide din grupă.

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău vor fi din nou împrumutaţi de Galatasaray

Cu titlul de campioană în buzunar şi cu preliminariile Ligii Campionilor la orizont, Galatasaray şi-a făcut deja planurile în ceea ce priveşte lotul. Okan Buruk a anunţat că Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu fac parte din planurile sale.

Galatasaray le va căuta din nou echipe unde să fie împrumutaţi pentru a putea juca mai mult decât ar face-o la Istanbul.  ”Yusuf Demir se va întoarce. Ross, Moruţan, Cicâldău... În primul rând, gândul nostru pentru ei este că vor fi împrumutaţi din nou”, a spus Buruk, citat de Forza Cimbom.

Olimpiu Moruţan a evoluat în 36 de partide pentru Galatasaray, timp în care a reuşit să marcheze 3 goluri şi să ofere 5 pase decisive. De cealaltă parte, Alexandru Cicâldău a jucat în 41 de meciuri pentru gruparea ”Cim Bom Bom”, a marcat 5 goluri şi a pasat decisiv în 4 rânduri.

Victor Becali exclude posibilitatea ca Cicâldău să revină în România

”Cluburile din România când vor putea să-i dea lui Cicâldău salariu de 700.000, 800.000 sau un milion de euro şi să se mai înţeleagă şi cu clubul… atunci ar fi altceva.

Cum să renunţi la atâţia bani ca să revii în România? El mai are contract. Şi dacă n-ar avea contract, tot ar găsi o echipă care să-i dea mai mulţi bani decât în România. Şi eu aş vrea să-l aduc pe Mourinho în România. Are salariu mai mare de 10 milioane de euro.”, a spus Victor Becali, pentru SportTotalFM.

Afla mai multe despre: cicâldăucraiovarapid 

viewscnt
Articole similare