Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală! Ce veste! A semnat cu FCSB şi a refuzat un salariu mai mare din străinătate. Gigi Becali a întărit un post-cheie

Surpriză totală! Ce veste! A semnat cu FCSB şi a refuzat un salariu mai mare din străinătate. Gigi Becali a întărit un post-cheie

FCSB

Comentarii

FCSB s-a aflat într-o situaţie neprevăzută în ultimele săptămâni, după ce mai mulţi jucători au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. În disperare de cauză, echipa finanţată de Gigi Becali a transferat tot ce se putea, iar printre nou-veniţi s-a numărat şi Cătălin Straton (30 de ani). Din ultimele informaţii apărute, ex-dinamovistul a refuzat o ofertă mai bună din străinătate, pentru a venit la FCSB.

Derby-ul FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:00, şi va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. Partida va fi una specială pentru Cătălin Straton, care a luat o decizie surprinzătoare, imediat după ce Cosmin Contra l-a anunţat că va fi disponibilizat de la Dinamo. 

Cătălin Straton a refuzat o ofertă mai bună din străinătate şi a semnat cu FCSB după plecarea de la Dinamo

Cătălin Straton a trecut printr-o perioadă agitată în ultimele săptămâni. Deşi devenise titular la Dinamo, Cosmin Contra l-a anunţat că nu mai intră în planurile sale, după venirea celor doi portari spanioli în "Ştefan cel Mare". 

Au urmat zile în care actualul portar de la FCSB a analizat toate ofertele venite şi s-a decis asupra celei venite din partea lui Gigi Becali: "Ne-am gândit în momentul în care am citit că el va fi disponibilizat de Dinamo şi Gigi Becali a luat legătura cu agentul lui", a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Se pare că finanţatorul FCSB a intervenit la timp. Conform Doarromania.ro, Cătălin Straton a fost la un pas de a pleca la Apollon Limassol, în Cipru, acolo unde ar fi încasat peste salariul de 9.000 de euro pe care-l primeşte la FCSB. Conform sursei citate, actualul portar de la FCSB a dorit să rămână alături de familie, în România. 

Mihai Stoica a anunţat cine va apăra în derby-ul FCSB - Dinamo

Cătălin Straton are o clauză specială în contractul semnat cu FCSB. De fiecare dată când va juca împotriva fostei echipe, Dinamo, Gigi Becali va fi nevoit să achite 10.000 de euro. Pentru a evita o astfel de situaţie, FCSB a hotărât ca Andrei Vlad să fie titular cu Dinamo:

"La meciul cu Dinamo, titular va fi Vlad. Nu ştiu dacă Straton va fi pe bancă sau va fi scutit de a privi, având în vedere condiţiile speciale în care se desfăşoară acest meci, mai ales pentru el", a declarat Mihai Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă. 

De asemenea, Mihai Stoica a vorbit şi despre fotbalişitii veniţi odată cu Straton, Caiado şi Karanovic, care s-au întors la Hermannstadt, între timp: "Ştiu doar că s-a discutat ca ei să stea cu noi cât suntem în Europa, în primă fază. Nu puteau pleca niciodată din cauza atmosferei, pentru că ei nici nu ştiau cum e atmosfera. Stăteau într-o singură cameră, au venit joi dimineaţă la bază, chiar eu i-am întâmpinat, la 2:30 dimineaţa, iar joi seara au jucat. După care, Karanovic a plecat a doua zi şi Caiado s-a mai antrenat separat, pentru că se accidentase, avea o contractură şi a plecat a doua zi", a mai spus Mihai Stoica.

Pentru Cătălin Straton, FCSB e a şaptea echipă din carieră, după Rapid, FC Vaslui, U Craiova, ACS Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo. Pentru FCSB, portarul a apărat în trei partide. 

Doi fundaşi, aşteptaţi de FCSB după plecarea lui Planic! Mutările au fost confirmate şi sunt surprinzătoare

 

Afla mai multe despre: fcsbcatalin stratontransferuri fcsbfcsbgigi becali fcsbcatalin straton fcsbandrei vlad catalin straton 

viewscnt
Articole similare