You are here:

Surpriză totală! Cristi Chivu ar putea prelua o echipă de TOP din Superligă. Negocierile au început

Surpriză totală! Cristi Chivu ar putea prelua o echipă de TOP din Superligă. Negocierile au început

Farul Constanța

Comentarii

Cristi Chivu se află pe lista unei echipe importante din Superligă. La sfârşitul lunii iunie, fostul căpitan al naţionalei s-a despărţit de Internazionale Milano după şase ani în care a pregătit echipele juvenile ale clubului.

În ultimele luni, Chivu s-a aflat pe lista lui Ajax Amsterdam, echipă pentru care a evoluat ca jucător în perioada 1999-2003 şi alături de care a câştigat un titlu de campion, o Cupă şi o Supercupă a Olandei.

Negocierile cu ”lăncierii” nu s-au concretizat, iar Chivu a intrat în vizorul Federaţiei Române de Fotbal. Totuşi, şansele sale de a deveni noul selecţioner sunt destul de mici, având în vedre că discuţiile dintre Răzvan Burleanu şi Gică Hagi par destul de avansate în acest moment.

Cristi Chivu poate prelua o fostă campioană a României. Cu cine poate semna

Având în vedere că Răzvan Burleanu a anunţat că îşi doreşte ca viitorul selecţioner să nu pregătească în paralele o echipă de club, acest lucru ar însemna ca Gică Hagi să renunţe la postul de antrenor principal al Farului.

Astfel, ”Regele” va fi nevoit să găsească un tehnician potrivit pentru echipa sa, în cazul în care negocierile cu FRF se vor concretiza.

Din informaţiile GSP, Cristi Chivu negociază cu Farul Constanţa şi ar putea deveni noul antrenor al ”marinarilor”. Astfel, Chivu ar putea să antreneze pentru prima dată în România, după şase ani petrecuţi în curtea lui Internazionale Milano.

Recent, Chivu a dezvăluit că a refuzat oferta unui club din Serie B.

Gheorghe Hagi: "Veţi afla în ce direcţie voi merge"

"Este meciul cu Botoşani, unul foarte important. Ne concentrăm asupra acestui joc, iar după meci, cu siguranţă, veţi afla în ce direcţie voi merge. Vă daţi seama că este un proiect important la Constanţa", a declarat Gheorghe Hagi, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei dintre Farul şi FC Botoşani.

Afla mai multe despre: cristian chivusuperligăfarul 

viewscnt
Articole similare