Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză TOTALĂ în Superligă. U Cluj a bătut deja palma cu înlocuitorul lui Toni Petrea

Surpriză TOTALĂ în Superligă. U Cluj a bătut deja palma cu înlocuitorul lui Toni Petrea

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a anunţat despărţirea de Toni Petrea şi i-a găsit deja acestuia un înlocuitor.

Deşi oficialii Universităţii Cluj au negociat intens în această vară cu Marius Şumudică şi cu Eugen Neagoe, până la urmă, pe banca tehnică a echipei va reveni Ioan Ovidiu Sabău. Conform fanatik.ro, antrenorul în vârstă de 55 de ani a bătut palma cu Emil Boc şi urmează să semneze şi contractul cu "Şepcile Roşii".

După o pauză de aproximativ nouă ani, Ioan Ovidiu Sabău a revenit pe banca unei echipe de fotbal în ianuarie 2023, când a preluat-o chiar pe U Cluj. După un parcurs bun în play-out, în care a lăsat echipa pe locul 10, Sabău a preferat să se despartă de ardeleni, în această vară, iar în locul său a fost adus Toni Petrea.

Toni Petrea, demis de U Cluj

Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea, a anunţat clubul ardelean pe pagina de Facebook.

"Clubul nostru doreşte să le mulţumească lui Anton Petrea şi staff-ului său, format din Cristian Ţermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) şi Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la U", a anunţat clubul clujean.

Anton Petrea a fost numit în funcţie la 9 iunie 2023.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare