Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală! Mircea Lucescu are o viziune diferită asupra fotbalului. Pe cine a votat Il Luce "antrenorul anului 2017". Zidane n-a prins TOP 3

Surpriză totală! Mircea Lucescu are o viziune diferită asupra fotbalului. Pe cine a votat Il Luce "antrenorul anului 2017". Zidane n-a prins TOP 3galerie foto
Comentarii

FIFA a desemnat superlativele anului 2017 în cadrul galei "The Best" organizată luni seară la Londra, iar Zinedine Zidane a primit trofeul pentru cel mai bun antrenor al anului ce se apropie de final.

Tehnicianul francez a avut un sezon perfect la Real Madrid, încununat cu câştigarea campionatului în Spania şi a Ligii Campionilor şi puţini pot contesta rezultatul final al votului.

Premiile FIFA sunt decernate în urma voturilor exprimate de căpitanii şi antrenorii echipelor naţionale de pe întreg Globul, iar Mircea Lucescu a votat în calitate de selecţioner al Turciei.

Alegerile lui Il Luce au fost surprinzătoare, în condiţiile în care tehnicianul român nu i-a plasat în TOP 3 nici pe Zinedine Zidane, nici pe Massimiliano Allegri, ocupanţii primelor două locuri.

TOP 3 inedit pentru Lucescu

Lucescu l-a votat pe primul loc pe brazilianul Tite (56 de ani), care a calificat-o en-fanfare pe Brazilia la CM 2018. Tite nu a antrenat niciodată în Europa.



Un singur antrenor din lume l-a mai plasat pe Tite pe primul loc în ancheta FIFA. E vorba de ecuadorianul Octavio Zambrano, selecţionerul Canadei.

Mircea Lucescu l-a plasat pe locul 2 pe Antonio Conte, după anul excelent prins la Chelsea, iar pe trei l-a votat pe fostul său elev Diego Simeone.

Nici în ceea ce priveşte cel mai bun fotbalist al lumii Mircea Lucescu nu a mers pe mâna câştigătorului. Cristiano Ronaldo nu apare printre opţiunile lui Il Luce, care i-a votat, în ordine, pe Lionel Messi, Sergio Ramos şi Luka Modric.
 

Afla mai multe despre: mircea lucescutiteantrenorul anului 

viewscnt
Articole similare