You are here:

Surpriză totală! Presa din străinătate aruncă bomba: ”Alex Mitriţă a plecat de la Craiova!” Cu ce echipă s-ar fi înţeles perla lui Rotaru

Surpriză totală! Presa din străinătate aruncă bomba: ”Alex Mitriţă a plecat de la Craiova!” Cu ce echipă s-ar fi înţeles perla lui Rotaru

Superliga

Comentarii

Presa din Turcia a dezvăluit că Universitatea Craiova s-ar fi înţeles cu Gaziantep pentru transferul lui Alexandru Mitriţă.

La câteva ore după ce Universitatea Craiova a fost eliminată de Maribor din Conference League, turcii au anunţat că Alex Mitriţă va semna în zilele următoare cu Gaziantep, echipă la care activează Alexandru Maxim.

Mai mult decât atât, presa din ţara semilunei a scris că ”Messi din Bănie” va ajunge în cantonamentul premergător noului sezon pe care Gaziantep îl va face în nordul Turciei.

BREAKING | Turcii au anunţat că Mitriţă s-a înţeles cu Gaziantep

”Gaziantep FK a ajuns la o înţelegere cu extrema stângă din România, în vârstă de 29 de ani, Alexandru Mitriţă, care evoluează la Craiova. S-a ajuns şi la un acord între Gaziantep FK şi Craiova pentru transferul lui Mitriţă.

De asemenea, s-a ajuns la un acord de 2+1 cu jucătorul. Mitriţă este aşteptat să ajungă în cantonamentul de la Duzce”, a notat gaziantepolusum.com

Mihai Rotaru a negat presa din Turcia. Ce a declarat patronul Craiovei

Întrebat despre subiect, Mihai Rotaru a declarat că nu au existat discuţii pentru transferul lui Mitriţă cu o echipă din străinătate şi a declarat că jucătorii săi sunt concentraţi pentru meciul cu Petrolul, de duminică, de pe Ion Oblemenco, ce contează pentru etapa a patra a Superligii.

„Nu am avut niciun fel de discuţie cu vreun club din Turcia pentru transferul lui Alexandru Mitriţă. Ne pregătim de meciul cu Petrolul”, a declarat Mihai Rotaru pentru ProSport.

 

 

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovaalex mitriţă 

viewscnt
Articole similare