You are here:

Surpriză totală! Prima lovitură dată de FCU Craiova 1948 după retrogradare. Adrian Mititelu semnează un jucător cu peste 100 de meciuri în Superliga

Surpriză totală! Prima lovitură dată de FCU Craiova 1948 după retrogradare. Adrian Mititelu semnează un jucător cu peste 100 de meciuri în Superliga

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2 după trei ani petrecuţi pe prima scenă a fotbalului românesc. Trupa patronată de Adrian Mititelu a terminat pe ultimul loc în clasament, după un play-out dezastruos, în care oltenii au obţinut o singură victorie.

La nici 24 de ore după eşecul cu Hermannstadt, partidă ce a consfinţit retrogradarea lui FCU în liga secundă, clubul a anunţat despărţirea de şapte jucători şi de antrenorul secund, Florin Drăgan.

Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas, dar şi Aurelian Chiţu, golgjheterul echipei din acest sezon, au părăsit gruparea din Bănie.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Mititelu pregăteşte un transfer de top pentru a reveni în Superliga! Fotbalistul cu 140 de meciuri în Liga 2, aproape de FCU

Odată cu retrogradarea echipei în Liga 2, este inevitabil ca FCU să nu puncteze şi la capitolul veniri. Conform ProSport, cinci tineri jucători de la echipa ”primavera” a oltenilor au semnat contracte şi vor face pasul către liga secundă.

La finele săptămânii trecute, ”satelitul” lui FCU craiova 1948 a retrogradat în Liga 4, iar viitorul acestei formaţii este incert.

Cu toate acestea, Adrian Mititelu pregăteşte şi transferul unui jucător cu experienţă la nivelul primei ligi.

Este vorba despre Enriko Papa, mijlocaş cu 140 de meciuri în Superliga pentru Sepsi şi FC Botoşani.

Sursa citată susţine că mijlocaşul albanez s-a pregătit în ultimele zile cu gruparea de pe Oblemenco, iar şansele ca acesta să evolueze pentru trupa lui Mititelu din sezonul următor sunt foarte mari.

Enriko Papa este liber de contract din august 2023, după despărţirea de Rizespor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În vârstă de 31 de ani, Enriko Papa este cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro. Acesta a debutat în fotbalul românesc în tricoul lui FC Botoşani în 2018, venit liber de contract după un sezon petrecut la Lushjna, în Albania. 

Între februarie 2023 şi iunie 2023,  acesta a evoluat pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948liga 2adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare