Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză | Un alt club din Anglia s-a înscris în lupta pentru George Puşcaş

Surpriză | Un alt club din Anglia s-a înscris în lupta pentru George Puşcaş
Comentarii

Se încinge lupta pentru românul de la Internazionale Milano, George Puşcaş. După ce Gazetta Dello Sport a spus că este aproape de Birmingham, o altă echipă din Anglia, Reading îi face marcaj strâns atacantului.

Astăzi, Gazetta Dello Sport anunţa faptul că jucătorul român al celor de la Internazionale Milano, George Puşcaş, este foarte aproape să semneze cu Birmingham, contra sumei de 10 milioane de euro. Se pare că lucrurile sunt mult mai complicate de atât, de când pe fir a intrat o altă echipă din Championship (liga a doua engleză), Reading, care vrea să-l deturneze pe român. Anunţul a fost făcut, în urmă cu puţin timp, de celebrul jurnalist italian, Gianluca Di Marzio, cel care este la curent cu tot ce mişcă în Italia, în materie de transferuri. "Cursa pentru Puşcaş se dă în doi, Birmingham şi Reading".

Potrivit fanilor celor din Birmingham, George Puşcaş ar fi refuzat propunerea clubului. De acest lucru încearcă să profite Reading, care i-a oferit lui Puşcaş un contract pe patru ani. Rămâne de văzut ce va alege orădeanul, în aceste zile. Suma de transfer se va ridica, în ambele cazuri, în jurul celor 10 milioane de euro.

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare