Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! United a renunţat la De Jong şi vrea un "greu" de la Real Madrid

Surpriză! United a renunţat la De Jong şi vrea un "greu" de la Real Madrid

Manchester United

Comentarii

Manchester United şi-a setat un alt obiectiv îndrăzneţ pe piaţa transferurilor. A renunţat la De Jong, după ce fotbalistul Barcelonei a refuzat în ruptul capului transferul pe Old Trafford, dar s-a orientat către un "greu" de la Real Madrid. Casemiro (30 de ani) se află pe listă de transferuri "Diavolilor roşii".

Apariţie-surpriză pe lista de transferuri a lui Manchester United. Brazilianul Casemiro, câştigător a cinci ale Campionilor cu Real Madrid, este dorit de Erik ten Hag în Anglia.

Surpriză! United a renunţat la De Jong şi vrea un "greu" de la Real Madrid

MARCA scrie că Real Madrid ar putea primi, în zilele următoare, o ofertă oficială de transfer pentru Casemiro, brazilianul care este unul dintre "greii" din vestiar şi un titular incontestabil în ultimii ani. "Câinele de pază" al echipei este dorit de Manchester United, club care-şi caută un mijlocaş defensiv de top.

Manchester United l-a dorit foarte tare pe Frenkie de Jong, Erik ten Hag fiind cel care a insistat foarte tare pentru transferul său. Însă, englezii s-au reorientat după ce mijlocaşul batav a refuzt în ruptul capului să accepte transferul la Manchester United, deşi Barcelona avea un acord cu "Diavolii".

Formaţia din Anglia e gata să plătească nu mai puţin de 60 de milioane de euro pentru a-l lua pe Casemiro de la Real Madrid. Madrilenii ar putea fi tentanţi să accepte banii, având în vedere că au deja doi înlocuitori pentru brazilian. Francezii Camaginga şi Tchouameni au fost transferaţi pe "Santiago Bernabeu".

Despre Casemiro s-a scris că este şi pe lista de transferuri a lui PSG, dar interesul campioanei Franţei pentru fotbalist pare că s-a "răcit".

Afla mai multe despre: manchester unitedcasemirotransferreal madridoferta 

viewscnt
Articole similare