Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă a lui Becali! Fotbalist de TOP, la FCSB: "Are contract pe un an". Anunţ de ultim moment

Surpriză uriaşă a lui Becali! Fotbalist de TOP, la FCSB: "Are contract pe un an". Anunţ de ultim moment

FCSB

Comentarii

Reducerile salariale şi şomajul tehnic impuse de Gigi Becali la FCSB au produs rumoare în rândul fotbaliştilor antrenaţi de Bogdan Argeş Vintilă. Dacă cei mai mulţi dintre jucători au acceptat să renunţe la o parte din bani, alţii au ameninţat că vor acţiona clubul în instanţă. Recent, finanţatorul FCSB a făcut un surprinzător în privinţa lui Bogdan Planic, care a fost şi el trecut pe „lista neagră”, după ce a refuzat de bunăvoie reducerea salariului.

  • Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan, Adi Popa, Marko Momcilovic, Bogdan Planic şi Harlem Gnohere sunt cei şase fotbalişti de la FCSB pe care Gigi Becali i-a băgat în şomaj tehnic. Din planurile iniţiale, doar Planic nu era încadrat pe “lista neagră”, dar şi acesta a fost căzut în dizgraţia omului de afaceri, după ce s-a opus strategiei finanţatorului FCSB.

Gigi Becali anunţă că Bogdan Planic continuă la FCSB. Agentul jucătorului îl contrazice

FCSB stă pe un butoi de pulbere, după ce Gigi Becali a ales să echilibreze bugetul, într-o perioadă în care fotbalul s-a oprit. De altfel, Gigi Becali a avut şi o declaraţie deplasată la adresa jucătorilor băgaţi în şomaj tehnic şi de care vrea să scape. 

Totuşi, într-o situaţie ciudată se află Bogdan Planic. Fundaşul sârb nu mai doreşte să mai rămână la FCSB, mai ales după ce a ajuns într-un conflict cu Gigi Becali. Apărătorul are de unde alege, în cazul în care va pleca. Bogdan Planic e dorit de două echipe puternice din Turcia. 

Gigi Becali nu are de gând să-l cedeze gratis pe fundaşul sârb, aceasta fiind şi principala miză a omului de afaceri. După ce l-a transferat de la Vojvodina în 2017 în schimbul a 300.000 de euro, finanţatorul FCSB speră să obţină măcar aceeaşi sumă de bani acum şi a anunţat, recent, care e situaţia jucătorului FCSB. 

"Bogdan Planic mai are un an cu Steaua (n.r. - FCSB), punct"a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

Totuşi, situaţia jucătorului e una complicată. În contractul acestuia cu vicecampioana României există o clauză, conform căreia clubul îi poate extinde şederea pe încă un an. De cealaltă parte, Bogdan Planic şi impresarul acestuia consideră că acea clauză ar fi nulă, uşor de demontat într-o instanţă. 

În această perioadă, fundaşul sârb şi reprezentantul său îşi joacă ultima carte, întrucât, dacă va rămâne la FCSB, Bogdan Planic nu va mai fi luat în considerare, aşa cum a anunţat Gigi Becali. 

Situaţia jucătorilor pe care Gigi Becali nu-i mai doreşte la FCSB

Fotbaliştii trecuţi de Gigi Becali în şomaj tehnic au şanse minime de a mai rămâne la FCSB şi din sezonul următor. Omul de afaceri a vorbit pe larg despre Marko Momcilovic, Harlem Gnohere, Alexandru Stan şi Adi Popa. 

Gigi Becali a confirmat pentru Telekom Sport că Marko Momcilovic este unul dintre fotbaliştii la care FCSB va renunţa în perioada următoare. Adi Popa a fost şi el luat la rost de finanţatorul FCSB, după ce acesta din urmă a aflat că "Motoreta" are de gând să-l dea în judecată. 

Harlem Gnohere ar putea ajunge în Liga 1, după ce antrenorul care l-a adus în România s-a interesat de atacantul FCSB. De asemenea, vicecampioana României doreşte să se despartă şi de Alexandru Stan. 

 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbogdan planictransferuri fcsbfcsbgigi becali fcsbtransferuri fcsbbogdan planic plecare fcsb 

viewscnt
Articole similare