Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Dat afară de Gigi Becali, s-a înţeles cu o echipă din Liga 3. Unde va juca fotbalistul cu salariu de 20.000 de euro la FCSB

Surpriză uriaşă! Dat afară de Gigi Becali, s-a înţeles cu o echipă din Liga 3. Unde va juca fotbalistul cu salariu de 20.000 de euro la FCSB

Superliga

Comentarii

Dorin Rotariu are un sezon plin de suişuri şi coborâşuri.Venit liber de contract în vara trecută la FCSB, jucătorul de profil ofensiv, în vârstă de 28 de ani, a intrat repede în dizgraţia lui Gigi Becali şi şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii la începutul lunii februarie.

Deşi s-a vorbit despre o revenire a lui Rotariu la Dinamo, negocierile nu s-au concretizat, iar fotbalistul crescut de Poli Timişoara nu a mai bifat niciun club din februarie, după ce s-a despărţit de FCSB.

Cu toate acestea, se pare că Dorin Rotariu şi-a găsit în sfârşit un angajament. 

De la liderul Superligii, la o echipă de Liga 3! Cu ce echipă s-a înţeles Dorin Rotariu

Dorin Rotariu se antrenează de câteva zile alături de Poli Timişoara, echipă l-a care şi-a făcut junioratul. În urmă cu 12 ani, Dinamo l-a convins pe Rotariu să semneze, după ce trupa ”viola” a fost dizolvată în 2012.

Conform pressalert.ro, Rotariu s-a înţeles deja cu Poli Timişoara, iar anunţul oficial va fi făcut în cel mai scurt timp. Pentru bănăţeni ar fi al doilea transfer de lux din această perioadă, după Cristi Bărbuţ, care a bifat deja primele minute de la revenire, în partida cu FC Bihor (0-0).

Poli Timişoara ocupă locul doi în play-off-ul Seriei 8 din Liga 3, cu 43 de puncte, la şapte lungimi de liderul FC Bihor.

  • „Deocamdată este la Timişoara, se antrenează cu noi, cu Poli, în fiecare zi. Mai merge la sală, aşteaptă perioada de vară să îşi găsească echipă. Îl văd zilnic, e cu poftă de antrenamente, de fotbal, face şi două antrenamente pe zi”, a declarat Iosif Rotariu, conform prosport.ro, pe 30 martie.

În acest sezon, Dorin Rotariu a bifat doar şapte meciuri în toate competiţiile, fără să marcheze vreun gol sau să livreze vreo pasă decisivă.

De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru următoarele echipe: Poli Timişoara, Dinamo, Club Brugge (Belgia), Mouscron (Belgia), Alkmaar (Belgia), Astana (Kazahstan), Ludogorets (Bulgaria), Atromitos (Grecia) şi FCSB.

Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligadorin rotariupoli timişoara 

viewscnt
Articole similare