Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză URIASĂ în FCSB. Becali dă marea lovitură şi fură un jucător de bază de la CFR Cluj. Trădare istorică în Liga I

Surpriză URIASĂ în FCSB. Becali dă marea lovitură şi fură un jucător de bază de la CFR Cluj. Trădare istorică în Liga I

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut primul meci disputat după pauza de trei luni şi a ieşit din lupta pentru titlu, iar acum Gigi Becali începe să-şi pregătească echipa pentru sezonul următor.

FCSB a fost învinsă în primul meci disputat după reluarea meciurilor din Liga I. Echipa patronată de Gigi Becali a cedat, scor 0-1, partida de pe terenul liderului CFR Cluj, iar acum roş-albaştrii sunt la şapte puncte în spatele echipei pregătire de Dan Petrescu.

Cu şanse foarte mici în lupta pentru titlu, Gigi Becali a început deja să-şi pregătească echipa pentru sezonul următor din Liga I. Patronul de la FCSB a renunţat la serviciile lui Harlem Gnohere, iar pe lista neagră a vicecampioanei României se mai află şi Adi Popa, Marko Momcilovic, Alexandru Stan şi Bogdan Planic. Deşi fundaşul central sârb are evoluţii apreciate în tricoul celor de la FCSB, Gigi Becali e nemulţumit după ce Planic s-a opus înjumătăţirii salariului, în primăvara acestui an, măsură luată de latifundiarul din Pipera în urma pandemiei de coronavirus care a oprit sportul mondial pentru trei luni.

Becali pregăteşte marea lovitură la FCSB. Kevin Boli, aproape de vicecampioana României

Principalele ţinte ale patronului roş-albaştrilor pentru poziţia de fundaş central au fost Andrei Chindriş şi Virgil Ghiţă. Cum negocierile pentru cei doi sunt extrem de dificile cu Valeriu Iftime şi cu Gheorghe Hagi, Gigi Becali a primit acum o veste bună.

Unul dintre jucătorii pe care i-a urmărit insistent în ultimele sezoane, Kevin Boli, este foarte aproape de a rămâne liber de contract. Fundaşul central de 28 de ani mai are contract cu Guizhou Hengfeng până la finalul acestui an, însă campioana României, care îl are acum sub formă de împrumut pe jucător, a anunţat că este interesată de transferul definitiv al lui Kevin Boli, în schimbul căruia e pregătită să plătească 500 de mii de euro. Marea problemă este că, aşa cum anunţă prosport.ro, oficialii CFR-ului n-au făcut momentan niciun pas pentru achiziţionarea fundaşului central.

Astfel, la 30 iunie, Boli ar putea reveni în China, după ce Dan Petrescu pare să îl fi sărit din schemă pe fundaş. Acum, Gigi Becali poate interveni şi îl poate transfera pe fundaşul central pe care îl urmăreşte încâ din 2017.

"Dau 500.000 de  euro pe Boli, că are o vârstă şi nu mai pot să îl vând. Dacă e un fundaş tânăr şi e un geniu, dau şi 2-3 milioane de euro. Dacă ar fi acum un nou Rădoi, aş da două milioane”, spunea Gigi Becali.

  • 900 de mii de euro este cota lui Kevin Boli pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare