Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Valentin Mihăilă, aşteptat să semneze. Presa din Italia a anunţat mutarea

Surpriză! Valentin Mihăilă, aşteptat să semneze. Presa din Italia a anunţat mutarea

Stranieri

Comentarii

Surpriză la Atalanta, care vrea să-l păstreze pe Valentin Mihăilă (22 de ani), deşi antrenorul Gian Piero Gasperini nu i-a acordat prea multe şanse fotbalistului împrumutat de la Parma. Presa din Italia apropiată de Atalanta scrie că Mihăilă ar putea rămâne la formaţia din Bergamo şi din vară încolo când, teoretic, îi expiră împrumutul.

Împrumutat de la Parma la Alatanta, înapoi în Serie A, în iarnă, Valentin Mihăilă ar putea fi transferat definitiv de clubul din Bergamo.

Surpriză! Valentin Mihăilă, aşteptat să semneze. Presa din Italia a anunţat mutarea

Atalanta l-a împrumutat pe Valentin Mihăilă de la Parma, cu opţiune de cumpărare, iar după cum au decurs lucrurile pentru fotbalistul român totul părea că se îndreaptă spre o revenire a sa pe "Ennio Tardini". Se pare, însă, că lucrurile nu stau aşa.

Potrivit Calcio Atalanta, patronul Atalantei şi patronul Parmei, Luca Percassi şi Kyle Krause, s-au întâlnit la Boston şi au discutat, printre altele, şi despre viitorul lui Valentin Mihăilă. Preşedintele şi-a exprimat dorinţa de a-l menţine pentru încă un an la echipă pe Del Prato, fundaşul dreapta de 22 de ani, în timp ce Percassi i-a transmis că şi-l doreşte definitiv la club pe Valentin Mihăilă, însă nu şi pe Giuseppe Pezzella, anunţă calcioatalanta.it.

Atalanta are clauză în contractul de împrumut cu Parma şi poate să-l cumpere definitiv pe Valentin Mihăilă în schimbul a 9 milioane de euro.

În goana după obiective, formaţia din Bergamo a dezamăgit în acest sezon, atât pe plan european, dar mai ales în competiţia internă. A terminat pe locul 8 în Serie A, iar în stagiunea viitoare nu va evolua în Europa. Mai mult, Gasperini nu a reuşit să redea un nou suflu echipei, aşa cum avea în plan managementul clubului.

Valentin Mihăilă a jucat doar 101 minute în tricoul Atalantei de când a revenit în Serie A, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

Afla mai multe despre: valentin mihailatransferatalantaserie a 

viewscnt
Articole similare