You are here:

Surpriza zilei. UEFA a postat câteva fotografii cu Gică Hagi şi a lansat o provocare

Surpriza zilei. UEFA a postat câteva fotografii cu Gică Hagi şi a lansat o provocare
Comentarii

Surpriză pentru Gică Hagi din partea UEFA-ei.

UEFA, postare despre Gică Hagi înainte de EURO 2024

Azi pe contul oficial de Instagram al EURO 2024, a apărut o surpriză! UEFA a postat câteva fotografii cu Gică Hagi şi a lansat o provocare fanilor: ”Imaginea României, Gheorghe Hagi. Îl poţi descrie într-un singur cuvânt?”.

Suporterii au scris comentarii în care şi-au arătat respectul faţă de Hagi; ”Maradona din Carpaţi”, ”Cel mai bun jucător din istoria României”, ”Legendă a fotbalului” sau ”Un star”.

  • România va avea parte de un turneu final dificil în Germania, acolo unde va disputa cel puţin trei partide, împotriva Ucrainei, Belgiei şi a Slovaciei, în Grupa E.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Rivaldo, inspirat de Hagi

”Toţi îl cunosc pe Hagi, ce fel de om este şi ce mare profesionist a fost ca jucător, dar şi acum ca preşedinte de club şi antrenor. Eu l-am cunoscut prin intermediul fiului meu (n.r. Rivaldinho). La acel Mondial din 1994, eu mă uitam şi îl adoram pe Hagi.

Puţin a lipsit să fiu şi eu convocat la acel Mondial, pentru că fusesem pe lista preliminară cu un meci înainte să se anunţe lotul oficial, dar n-am mai ajuns la acel Mondial, cu Brazilia.

Mereu l-am urmărit pe Hagi când juca. Când evolua România, eu îi admiram lui Hagi stilul de joc, piciorul lui stâng, felul în care juca. El e cu şapte ani mai mare decânt mine şi mereu urmăream cum joacă. A fost un fotbalist, alături de Maradona şi Zico, de la care eu m-am inspirat”, a declarat Rivaldo.

Afla mai multe despre: gică haginationala românieieuro 2024 

viewscnt
Articole similare