Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize din partea Casei: joci FĂRĂ RISC pe cele mai tari meciuri din weekend

Surprize din partea Casei: joci FĂRĂ RISC pe cele mai tari meciuri din weekend

Pariuri sportive

Comentarii

Februarie fără risc. Acum pe 11-13. Regula Casei - iei 50 de lei când pui pe ce vrei şi câştigi cât poţi

E simplu: depui 100 lei, iei automat 25 pariu fără risc. Depui 200, primeşti 50 lei pariu fără risc. Până la Valentine’s Day, să avem şi noi linişte şi un weekend cum trebuie. De luni-încolo, fiecare pe barba lui, care-vede-cum scapă. Între timp însă, ne-ndrăgostim ca nebunii de o promoţie superbă. Nu ai cum să nu iubeşti aşa ceva. Vor fi 3 zile de avantaje Casa cu meciuri din toată Europa asta mare.

Uite, în Franţa e PSG - Rennes (trebuie să vedeţi Neymar, The Perfect Chaos, pe Netflix!), în Bundesliga Bayern şi Dortmund joacă în deplasare, în La Liga e derby de la mama lui Espanyol -Barcelona, iar în Serie A sunt Juve - Atalanta şi Napoli - Inter. La noi se vede probabil în continuare drama alb-roşie şi poate mai pierde un pic elan CFR-ul cu Gaz Metan. Să se aprindă lupta la titlu!

Deci un weekend în care te lipeşti la câştig de cine vrei tu şi iei cât poţi, cu maximum 50 de lei pariu fără risc de la noi. Dacă vrei varianta light, poţi să încerci şi cu 25 de lei pariu fără risc. Depui 100 sau 200 şi ai pariul fără risc automat-garantat-obligat-forţat. Hai că poate scoţi cadourile de luni! #casafiebine

Afla mai multe despre: casa pariurilor 

viewscnt
Articole similare