Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize în primul ”11” de la FCSB, pentru meciul cu Petrolul. Edjouma, rezervă. Tavi Popescu, în linia mediană

Surprize în primul ”11” de la FCSB, pentru meciul cu Petrolul. Edjouma, rezervă. Tavi Popescu, în linia mediană

Fotbal

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Petrolul Ploieşti, joi, 2 martie, de ora 20:00, într-un duel din etapa a 28-a din Superligă.

  • Meciul dintre FCSB şi Petrolul va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Schimbări importante în primul ”11” de la FCSB

Mihai Pintilii şi Leo Strizu au decis câteva schimbări importante în echipa de start a FCSB-ului pentru partida cu Petrolul Ploieşti.

În primul rând, surprinde păstrarea mijlocaşului francez Malcom Edjouma pe banca de rezerve, în contextul în care este unul dintre cei mai în formă jucători din Superligă.

Apoi, Octavian Popescu va fi din nou plasat în linia mediană, ca inter, alături de Adrian Şut şi Darius Olaru, într-o poziţie în care nu a dat cel mai bun randament în trecut.

  • În acest sezon, Octavian Popescu a mai jucat în alte două poziţii: ”aripă” dreapta şi ”aripă” stânga.

De asemenea, este interesant faptul că Joyskim Dawa bifează a doua etapă consecutivă ca titular, în faţa lui Iulian Cristea, chiar dacă patronul echipei, Gigi Becali, a declarat că fundaşul camerunez va fi trecut pe banca de rezerve.

Iată cum arată echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Petrolul

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 16. Tamm, 5. Dawa, 33. Radunovic - 10. Oct. Popescu, 8. Şut, 27. Olaru - 7. Coman, 96. Compagno, 98. Cordea.
Rezerve: 99. Vlad, 2. Creţu, 11. Miculescu, 17. Cristea, 18. Edjouma, 19. Omrani, 23. Ov.Popescu, 26. Oaidă, 28. Pantea.
Antrenor: Mihai Pintilii

Doar două schimbări a efectuat Mihai Pintilii în primul ”11” faţă de meciul cu FC Argeş: Andrei Cordea ”aripă” dreaptă, în locul lui Octavian Popescu, care a fost retras la mijloc locul lui Malcom Edjouma, cel mai probabil odihnit.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedjoumapopescu 

viewscnt
Articole similare