Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize în topul lui Mirel Rădoi! Cel mai bun fotbalist din Liga 1, de la Farul sau Botoşani. Luptă acerbă pentru cel mai bun stranier | EXCLUSIV

Surprize în topul lui Mirel Rădoi! Cel mai bun fotbalist din Liga 1, de la Farul sau Botoşani. Luptă acerbă pentru cel mai bun stranier | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, a ales câteva surprize, dar şi certitudini în topul celor mai buni fotbalişti din Liga 1 sau din străinătate. Mircea Lucescu a fost ales antrenorul român al anului.

Topul lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a părăsit naţionala României ple 30 noiembrie, atunci când i-a expirat contractul cu Federaţia Română de Fotbal. După o scurtă vacanţă în Dubai, antrenorul a oferit primul interviu după ce a părăsit banca tricolorilor. 

Pentru Telekom Sport, Mirel Rădoi a afirmat că Dinamo Bucureşti nu va pica din Liga 1, din informaţiile sale, chiar dacă va termina pe loc retrogradabil. 

De asemenea, a anunţat ierarhia sa în privinţa fotbalului românesc. Pe lista sa sunt câteva surprize, în privinţa celui mai bun fotbalist din Liga 1, cel mai bun străin vine de la Farul, iar departajarea a făcut-o cu greu atunci când l-a ales pe cel mai bun stranier. 

Cel mai bun fotbalist din campionatul intern în 2021

"L-aş alege dintre Ghiţă (n.r. - Farul Constanţa) şi Racoviţan (n.r. - FC Botoşani). Adică fundaşi centrali"

Cel mai bun stranier în 2021
"Cred că Jefte! Pe lângă că îţi marchează goluri, îţi arată că e un jucător care poate juca pe mai multe poziţii de la mijloc în sus. Poate face spaţii pentru ceilalţi colegi, poate da goluri în orice situaţii, cu dreptul sau cu stângul, cu capul, cu interiorul, cu şut de la distanţă. E un jucător de execuţie, e un jucător de plasament". 

Cel mai bun fotbalist român stranier
"Între Ianis Hagi şi Cicâldău, mi-ar fi greu, chiar dacă şi Nicu, unul din preferaţii mei, Nicuşor Stanciu... Cred că prin prisma echipelor de club, fiind echipe mult mai mari, aş merge pe aceste variante, dar top 3 ăsta ar fi: Ianis Hagi, Alexandru Cicâldău şi Nicuşor Stanciu".

Antrenorul român al anului 2021
"Mircea Lucescu. Faptul că ne-am întâlnit şi am discutat despre fotbal, îmi arată, în momentul de faţă, că indiferent de vârstă mai poate fi încă 20 de ani în fotbal lejer". 

Afla mai multe despre: mirel radoifarul constantabotosanimircea lucescumircea lucescutop mirel radoi 

viewscnt
Articole similare