Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Susţinere masivă pentru Dinamo! Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Sepsi de pe „Arcul de Triumf”

Susţinere masivă pentru Dinamo! Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Sepsi de pe „Arcul de Triumf”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo - Sepsi se va juca, luni, de la ora 21:30, în direct, pe Orange Sport 1.

Susţinere masivă pentru Dinamo! Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Sepsi de pe „Arcul de Triumf”

Cu o zi înainte de meciul programat pe stadionul de lângă Mănăstirea Caşin, fanii dinamovişti au cumpărat deja aproximativ 7.000 de bilete. Astfel, cei care vor să îşi susţină echipa favorită în tribunele arenei „Arcul de Triumf” trebuie să se grăbească. Numai 500 de bilete mai sunt disponibile, iar Dinamo are toate şansele să aibă parte de un stadion plin.

Biletele alocate Peluzei Cătălin Hîldan au fost achiziţionate integral încă de miercuri, iar atmosfera se anunţă a fi una spectaculoasă. Formaţia din Ştefan cel Mare a avut o susţinere masivă şi în prima etapă împotriva Universităţii Craiova (0-2).

  • 7.500 de locuri este capacitatea arenei „Arcul de Triumf”

Ovidiu Burcă s-a convins şi de Vlad Iacob! “Nu îi face bine lui Dinamo. Am încercat să-i fiu mentor, se pare că n-am reuşit”

Antrenorul de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), s-a delimitat de Vlad Iacob şi a precizat că acesta a perturbat activitatea de la Dinamo prin declaraţiile sale.

"Sunt obosit de toată tevatura asta. Am încercat foarte mult timp să leg eu lucrurile. Poate Vlad Iacob a avut dreptate când a spus că fiecare trebuia să se ocupe de ce avea de făcut. Eu mi-aş fi dorit să fiu doar antrenor, dar a trebuit să fac şi alte lucruri, forţat fiind.

La noi niciodată nu e linişte. Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm nişte realităţi care nu există. Am 10 ani de când mă lupt în fotbalul românesc să creez contexte, medii, în care tinerii să se poată dezvolta. Cred că am mai multă experienţă decât Vlad.

Suporterii trebuie să stea liniştiţi. Dinamo e pe un drum bun. Trebuie să vedem unde eram anul trecut pe vremea asta. Faţă de anul trecut, lucrurile sunt incomparabil mai bune. Doar să fii rău intenţionat să nu vezi această realitate. Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reuşit. Ceea ce a făcut în ultimul timp nu face bine lui Dinamo.

Dacă cineva ţine la clubul ăsta şi vrem să performăm, trebuie să pornim de la lucrurile de la bază. Trebuie să facem echipă, să găsim soluţii în interior. Nu să facem alianţe cu alţi oameni, care au apărut deodată interesaţi de destinele clubului, în condiţiile în care n-a fost nimeni aproape de noi când ne-a fost greu.

I-am presat tare pe cei de la Red&White, i-am încurcat rău, dar nu s-a făcut scandal, am rezolvat lucrurile intern. Trebuie să facem lucrurile armonios în interior. În spaţiul public se creează ideea că e o criză profundă la Dinamo, nu e aşa. Suntem pe un drum bun.

S-a spus că Red&White va fi noul Cortacero. Nu e adevărat. Sunt oameni OK, aşezaţi, echilibraţi. Se vor mai alătura în curând şi alţi oameni. Lucrurile se îndreaptă spre bine. Nu cred că ar trebui să ameţim suporterii. Să văd atâta scandal o dată la două săptămâni... Nu e OK, performanţa se construieşte în linişte", a spus Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: dinamofanisepsisuperligaarcul de triumf 

viewscnt
Articole similare