Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tactica folosită de Florin Maxim la Corvinul. Ce decizie a luat după doar primul an: ”Am dat afară jucători din cauza asta” | EXCLUSIV

Tactica folosită de Florin Maxim la Corvinul. Ce decizie a luat după doar primul an: ”Am dat afară jucători din cauza asta” | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Corvinul Hunedoara a reuşit surpriza anului în fotbalul românesc şi să câştige Cupa României, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi la loviturile de departajare.

Florin Maxim, ”secretul” după ce a cucerit Cupa României

Corvinul Hunedoara a fost revelaţia sezonului fotbalistic din România. Echipa lui Florin Maxim a cucerit Cupa României după 2-2 (3-2 d.l.d.) cu Oţelul, în finala de la Sibiu.

Florin Maxim a povestit despre evoluţia Corvinului şi ”tactica” folosită după primul an. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”(n.r. cum au ajuns să arate aşa) Aici e meritul preparatorului fizic pentru că le-a transmis că daca muncesti ajungi aşa, le-a transmis spiritul ăsta că se poate muncind. Băieţii ăştia au muncit, nu au venit aşa când au venit, cu pătrăţelele ăstea. Dar cu multă muncă au reuşit. Avem şi un nutriţionist care se ocupă de ei.

Am iîcercat şi în afara terenului, am renunţat la alcool pentru că le-a explicat ce înseamnă. Nici berea după meci! Nu există. În primul nostru an baieţii care erau în afară Hunedoarei le-am găsit cazare, la o vila şi acolo se prelungeau seara ţi nu ne-a ieşit. Eu stiam, dădeau semne înainte de meciurile de baraj, eram pe o pantă descendentă.

Ne-a pedepsit lucrurile ăstea, scapările. Prima dată am înţeles, dar a doua nu. Am mers după regulile stabilite. Am dat afară jucătorii care nu au meritat, şi i-am pastrat pe cei care au meritat. În primul an noi ştiam toate ieşirile lor. Noi ştiam şi discutam despre unii jucători. Dar de exemplu anul ăsta noi nu am dat amenzi anul asta, doar prime”, a declarat Florin Maxim la Orange Sport. 

În urma triumfului din finala Cupei României, Corvinul ar urma să joace în turul 1 preliminar al Europa League, dacă UEFA îi va da undă verde clubului de la Hunedoara.

Pentru că a câştigat Cupa României, Corvinul s-a ales cu un premiu de 240.000 de euro.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: florin maximcorvinul hunedoaracupa româniei 

viewscnt
Articole similare