Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tăieri salariale la Barcelona! Sergi Roberto ar fi acceptat deja micşorarea şi urmează alte patru vedete. Suma colosală pe care catalanii o plătesc jucătorilor

Tăieri salariale la Barcelona! Sergi Roberto ar fi acceptat deja micşorarea şi urmează alte patru vedete. Suma colosală pe care catalanii o plătesc jucătorilor
Comentarii

Eduard Romeu, vicepreşedinte al FC Barcelona, a declarat pe Rac-1 că gruparea va negocia cu jucătorii care au salarii mari o eventuală micşorare a salariilor, informează as.com.

FC Barcelona va negocia cu jucătorii o micşorare a salariilor

“Masa salarială este de 560 de milioane. Cea de la Bayern este de 300, iar cea a Madridului este de aproximativ 400 de milioane. Negocierile cu jucătorii vor fi individuale şi felul în care decurg depinde de interesele tehnice”, a spus Romeu.

As notează că în special Sergio Busquets, Gerard Pique, Jordi Alba şi Marc-Andre Ter Stegen ar fi ţintele noilor negocieri. Sergi Roberto ar fi acceptat micşorarea salarială la semnarea noului contract.

De asemenea, Barcelona şi-a prezentat, vineri, noul echipament de joc pentru viitorul sezon.

Echipamentul oferit de sponsorul tehnic al Barcelonei este format dintr-un tricou pe fond de bleumarin închis, cu dungi orizontale roş-albastre şi un şort bluemarin închis simplu, pe care Barcelona şi-a imprimat deja noul sponsor principal, Spotify.

Pedri, Ansu Fati, legende precum Puyul, antrenorul Xavi şi căpitanul echipei de fotbal feminin, Alexis Putellas, au fost prezenţi la şedinţa foto pentru noul echipament.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare