Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan - FCSB, război fără sfârşit. Juristul Stelei, atac la adresa Asociaţiei ”Salvaţi Steaua”: ”Îi acţionăm în judecată”

Talpan - FCSB, război fără sfârşit. Juristul Stelei, atac la adresa Asociaţiei ”Salvaţi Steaua”: ”Îi acţionăm în judecată”

Fotbal

Comentarii

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, atenţionează ”Asociaţia Salvaţi Steaua” cu privire la interdicţia de a folosi numele şi însemnele clubului din Ghencea.

Juristul CSA Steaua Bucureşti a notificat Asociaţia ”Salvaţi Steaua” deranjat fiind de faptul că organizaţia condusă de avocatul Bogdan Virgil Boglea şi liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă foloseşte numele echipei care evoluează în Liga a treia, dar şi ”steaua” în cinci colţuri pe emblema asociaţiei.

Florin Talpan a oferit explicaţii în acest caz şi detalii despre notificarea trimisă.

”Asocierea clubului Steaua Bucureşti cu Fotbal Club FCSB SA este însă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală a clubului Steaua. Clubul Fotbal Club FCSB nu este şi nu a fost niciodată Steaua Bucureşti. Nu a deţinut şi nu deţine niciunul dintre elementele de identificare a clubului Steaua. Fotbal Club FCSB a utilizat ilegal o marcă şi un nume care aparţineau Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Le-am atras atenţia, de asemenea, că folosirea numelui Steaua cu scopul de a vinde abonamente membriilor asociaţiei respective constituie o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, precum şi o încercare de inducere în eroare a suporterilor clubului nostru.

Pe scurt, i-am notificat să schimbe numele asociaţiei într-unul care să reflecte realitatea. De asemenea, am solicitat să renunţe la folosirea stelei în cinci colţuri”, a spus Florin Talpan pentru Pro Sport.

În cazul în care Asociaţia „Salvaţi Steaua” nu va reacţiona în niciun fel, Florin Talpan este pregătit să îi dea în judecată pe reprezentanţii acesteia.

„În cazul în care vor refuza solicitările noastre, dacă vor continua să inducă în eroare suporterii stelişti şi să încalce dreptul de proprietate intelectuală al clubului Steaua, ne vom vedea nevoiţi să îi acţionăm în judecată”, a mai spus Florin Talpan, pentru sursa citată.

Asociaţia ”Salvaţi Steaua” a reacţionat pe Facebook şi a anunţat că va reveni cu un punct de vedere oficial pe această temă.

Afla mai multe despre: florin talpan 

viewscnt
Articole similare