Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan nu renunţă! A trimis la UEFA un dosar de 630 de pagini în care cere excluderea FCSB-ului din toate competiţiile: ”Aştept decizia”

Talpan nu renunţă! A trimis la UEFA un dosar de 630 de pagini în care cere excluderea FCSB-ului din toate competiţiile: ”Aştept decizia”

Superliga

Comentarii

Florin Talpan a trimis la UEFA un dosar de 630 de pagini în care cere excluderea FCSB-ului din toate competiţiile, pe motiv că nu are nicio legătură cu tradiţia Stelei. Dosarul cântăreşte nu mai puţin de 4 kilograme şi cuprinde, printre altele, toate deciziile date de instanţe, în acest caz.

Juristul Stelei continuă lupta pentru identitatea clubului. Potrivit ProSport, Florin Talpan a trimis la UEFA un dosar prin care cere ca FCSB să fie exclusă din toate competiţiile, pe motiv că foloseşte ilegal palmaresul Stelei. Juristul acuză şi complicitatea FRF în dosarul pe care l-a trimis forului condus de Aleksander Ceferin.

„Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că performanţele CSA Steaua Bucureşti sunt greşit trecute pe pagina instituţiei dumneavoastră. Alături de participările CSA Steaua în competiţiile europene apare logoul unui alt club de fotbal, SC FC FCSB SA, club înfiinţat în 2004. De asemenea, performanţele obţinute de clubul nostru, care includ, printre altele, câştigarea Cupei Campionilor în 1986, sunt eronat incluse între performanţele clubului de fotbal născut în 2004. De aceea vă cerem să rectificaţi greşeala apărută pe site-ul dumneavoastră. CSA Steaua a luat măsuri legale împotriva SC FC FCSB SA, care încearcă să-şi asume identitatea noastră în mod fraudulos şi intenţionat“, este o parte din plângerea făcută de Talapn, potrivit ProSport.

Dosarul conţine 630 de pagini cu toate hotărârile date de instanţe în conflictul dintre Steaua şi FCSB în ceea ce priveşte identitate clubului militar. Documentele sunt în dublu exemplar, în limba română şi traduse legalizat. Florin Talpan a confirmat acţiunea pentru ProSport: ”E adevărat. Nu am nimic de comentat în plus. Aştept decizia UEFA privind măsuri în consecinţă”.

Ce a cerut Florin Talpan în dosarul trimis la UEFA:

  •     trecerea performanţelor din 1947 până în 2004 în dreptul CSA Steaua pe site-ul UEFA şi în toate materialele promoţionale,
  •     rectificarea, pe site-ul instituţiei, a palmaresului trecut în dreptul FC FCSB, care începe din 2004,
  •     excluderea SC FC FCSB SA din toate competiţiile europene, deoarece a fost înscrisă în campionatul României cu rea-credinţă,
  •     un ordin al UEFA, adresat FRF, ca aceasta să dezafilieze FC FCSB SA,
  •     includerea CSA Steaua în locul FC FCSB SA în Liga 1, deoarece clubul lui Becali a fost afiliat fraudulos.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaflorin talpanuefa 

viewscnt
Articole similare