Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş SHOW la interviurile de după meciul cu Rapid. A vorbit şi despre naţională: ”Eu nu mă întorc. Mă dor toate oasele!”

Tamaş SHOW la interviurile de după meciul cu Rapid. A vorbit şi despre naţională: ”Eu nu mă întorc. Mă dor toate oasele!”

Liga 2

Comentarii

Gabi Tamaş vorbeşte despre înfrângerea împotriva lui Rapid, dar şi despre echipa naţională.

Reacţia lui Tamaş după meciul pierdut cu Rapid, scor 1-0 şi ce părere are căpitanul lui U Cluj despre echipa naţională. 

“Era o contracandidată a noastră. Dacă băteam aici, eu spun că îi lăsam acolo jos.”, a declarat Tamaş după meci.

Reacţia lui Gabi Tamaş după înfrângerea cu Rapid

Gabi Tamaş a vorbit după meci despre înfrângerea cu Rapid, dar şi despre promovare.

“Era o contracandidată a noastră. Dacă băteam aici, eu spun că îi lăsam acolo jos. Situația nu este complicată, pentru că avem un campionat strâns. Sunt multe echipe cu 17 puncte, trebuie să uităm ce s-a întâmplat astăzi. Noi am venit aici să tragem la promovare. Realist!”

Surprins de retragerea lui Tătăruşanu

Întrebat ce părere are despre echipa naţională a României, atât cea de seniori, cât şi U21, Tamaş a spus că:

“Am văzut echipa națională, normal. Asta e realitatea acum, ce putem face. Nu avem ce schimba, nu putem schimba fotbalul. Nu cred că trebuie schimbat selecționerul, ar fi o greșeală. Mi-a plăcut naționala lui Mutu, mă bucur pentru ei.”

Tamaş s-a declarat apoi surprins de retragerea lui Tătăruşanu din echipa naţională: ”Chiar m-a surprins. Este decizia lui şi trebuie să o respectăm. Eu nu cred că mai revin, că mă dor toate oasele” a glumit apărătorul de la U Cluj.  Fostul fundaş al naţaionalei a fost foarte sincer în privinţa şanselor naţionalei României de a merge la Campionatul Mondial: ”Sincer, nu cred că ne putem califica. De ce? Pentru că nu străluceşte jocul” a spus Gabriel Tamaş, care a completat apoi: ”Normal, toţi românii sunt supăraţi, că înainte vedeau un fotbal mai frumos, cu multe victorii, aduceau puncte ţării... acum s-a schimbat şi fotbalul. Multe echipe mici câştigă contra echipelor mari. Ce putem să facem? Mai pragmatici, mai nu ştiu cum , dar s-au întors cu un punct.”

După înfrângerea cu 1-0 a lui U Cluj împotriva lui Rapid, clujenii se află pe locul 9 cu 17 puncte în 11 partide, iar Rapid este pe locul 7 cu 19 puncte în 11 etape.

Afla mai multe despre: gabi tamas u cluj rapid 

viewscnt
Articole similare