Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş, uluit de Găman. Ce l-a nemulţumit pe fundaşul Petrolului la faza penalty-ului: "Aceasta este întrebarea mea. De ce nu a făcut aşa?"

Tamaş, uluit de Găman. Ce l-a nemulţumit pe fundaşul Petrolului la faza penalty-ului: "Aceasta este întrebarea mea. De ce nu a făcut aşa?"

Petrolul

Comentarii

Petrolul a pierdut primul meci oficial al noului sezon, scor 0-1, cu FC Voluntari, după un gol marcat de Florea, din penalty, în minutul 90+2.

Centralul Găman le-a acordat ilfovenilor un penalty în urma unui duel între Tamaş şi Armaş. Fundaşul central al ploieştenilor i-a reproşat arbitrului decizia de a nu verifica faza prin intermediul sistemului VAR.

"A fost un duel în careu, unde arbitrul a decis că VAR-ul i-a dat semne şi a fluierat lovitura de pedeapsă. Aşa a decis VAR, aşa a decis arbitrul. Însă întrebarea mea este de ce nu s-a dus să vadă faza, cum a făcut la golul nostru anulat. Multă lume a spus că golul nostru a fost valid, dar VAR-ul a decis altceva.

Eu cred că arbitrul trebuia să meargă să vadă faza cu ochii lui la penalty, abia apoi să ia decizia. Am înţeles că nu se vedea bine, a fost un duel aerian, nu putem nici noi la aceste dueluri să stăm cu mâinile pe lângă corp. M-a împins, eu eram în cădere, a fost un simplu duel.

Suntem supăraţi, vă daţi seama că este frustrant când iei gol în ultimele minute ale unui meci" , a declarat Gabriel Tamaş.

Petrolul - FC Voluntari 0-1

FC Voluntari a câştigat în deplasare, la Ploieşti, scor 1-0 (0-0), meciul disputat luni seară în compania echipei Petrolul.

  • Petrolul: Avram - Meijers, Tamaş, Huja - Pashov, Dumitriu (Jair 72’), Seto (Cebotaru 58’), Ţicu – Cioiu (M. Bratu 58’), Ivanovski, Grozav (Măzărache 87’). Antrenor: Nicolae Constantin
  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş, A. Vlad – Meleke (Helder Tavares 72’), Droppa (M. Răduţ 61’) - Raţă (Merloi 81’), Costin, Marcelo – Nemec (D. Florea 60’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cu meciul disputat luni seara între Petrolul şi FC Voluntari, s-a încheiat şi prima etapă a Superligii.

Celelalte partide ale etapei au fost:

  • Hermannstadt – CS Mioveni 3-0
  • CS Universitatea Craiova – Sepsi Sf Gheorghe 2-2
  • FC Argeş – UTA Arad 2-0
  • CFR Cluj – FC Rapid 1-0
  • Farul – FC U Craiova 1948 2-1
  • FCSB – U Cluj 1-1
  • FC Botoşani – Chindia 3-2

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare