Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş vs. Chiricheş! Pulhac a ales fără să stea pe gânduri: ”Gabi e peste Vlad. Bineînţeles!” | EXCLUSIV

Tamaş vs. Chiricheş! Pulhac a ales fără să stea pe gânduri: ”Gabi e peste Vlad. Bineînţeles!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş şi-a anunţat retragerea din fotbalul profesionist cu câteva zile înainte să împlinească 40 de ani.

Pulhac: ”Gabi Tamaş este peste Chiricheş!”

Fostul internaţional Gabriel Tamaş (39 de ani) şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist, el declarând, vineri, într-o conferinţă de presă că fizic ar putea să mai continue, dar psihic nu mai poate. “N-am fost un neica nimeni sau un alcoolist”, a menţionat el.

Silviu Tudor Samuilă a lansat o provocare, în direct, la Orange Sport. Gabi Tamaş vs. Vlad Chiricheş. Cristi Pulhac, fostul fotbalist, a răspuns!

”(n.r. despre retragere) La toţi ni se intampla. A luat decizia. Eu la 32, Gabi la 40. (n.r. Tamaş vs. Chiricheş) Sunt diferiţi. Tamaş e unul dintre cei mai talentati fundasi centrali pe care ii cunosc. Bineinteles că e peste Chiricheş. Dacă stăm să o luăm aşa, Gabi. Dar cum şi-a făcut cariera Chiricheş.... Vorbim de două persoane care au jucat acelaşi post dar diferite ca personalitate, ca modul cum şi-au făcut viaţa”, a declarat Cristi Pulhac la Orange Sport.

Gabi Tamaş a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Galatasaray, FCSB sau Dinamo.

În CV-ul său are şi 67 de meciuri la echipa naţională a României, pentru care a marcat de trei ori.

 

 

Afla mai multe despre: gabi tamaşchiricheşpulhac 

viewscnt
Articole similare