Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tânărul fotbalist român care ar putea fi urmaşul lui Hagi: ”Joacă cu o dezinvoltură extraordinară. E exact ca Gică”

Tânărul fotbalist român care ar putea fi urmaşul lui Hagi: ”Joacă cu o dezinvoltură extraordinară. E exact ca Gică”

Fotbal intern

Comentarii

În urma victoriei României U17 în faţa lui San Marino, scor 5-0, Mihai Stoichiţă l-a remarcat pe unul dintre ”tricolorii” mici

România U17 a reuşit să treacă de San Marino în preliminariile pentru Campionatul European. A fost prima victorie pentru ”tricolori” după ce aceştia au pierdut primele două partide din calificări, împotriva celorlate echipe din grupă, scor 0-2 împotriva Rusiei şi 0-5 contra Germaniei.

Căpitanul Borza a marcat o dublă, în timp ce Caragea, Moraru şi Sali au reuşit şi ei să puncteze câte o dată. Ultimul dintre aceştia a fost remarcat de Mihai Stoichiţă, iar laudele continuă să curgă pentru puştiul de doar 15 ani crescut la La Masia.

Tânărul fotbalist român care ar putea fi urmaşul lui Hagi

Enes Sali a reuşit deja să puncteze şi în Liga 1, iar calităţile sale sunt evidente, deşi tânărul cu origini turci nu s-a oprit încă din dezvoltare. Mijlocaşul Farului a fost comparat de Stoichiţă cu Gică Hagi, antrenorul care i-a oferit debutul la nivel de seniori.

E un copil de 15 ani şi jumătate nu de 16 ani şi jumătate, joacă la nivelul ăsta cu o dezinvoltură extraordinară. Bravo lui Gică (n.r. Hagi) că l-a descoperit. Dribling-urile pe care le are, reacţia pe care o are, exact ca Gică. Te lasă în spate un metru din pornire. Are o tehnică bună de lovire a mingii, cu piciorul drept, trebuie să mai lucreze la piciorul stâng”, a declarat Mihai Stoichiţă.

La doar 15 ani, Sali a reuşit să însumeze deja şapte meciuri în Liga 1, în care a marcat un gol. Fotbalistul născut în Canada s-a alăturat Farului după ce petrecuse un an la La Masia, catalanii aducându-l de la Woodbridge Strikers, din ţara natală.

 

Afla mai multe despre: enes saligică hagimihai stoichiţăfarul constanţa 

viewscnt
Articole similare