Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tânărul Mihăilă a semnat cu Genoa. Italienii reacţionează: ”O investiţie sigură pentru viitorul clubului”

Tânărul Mihăilă a semnat cu Genoa. Italienii reacţionează: ”O investiţie sigură pentru viitorul clubului”

Serie A

Comentarii

Internaţional U15 al României, tânărul Andrei Mihăilă a semnat cu formaţia din Serie A, Genoa.

La numai 15 ani, Andrei Mihăilă a făcut un salt uriaş în cariera sa. Talentatul mijlocaş român a semnat un contract cu echipa italiană de primă ligă Genoa, anunţă tuttomercatoweb.com.

Andrei Mihăilă (15 ani) s-a transferat la Genoa

Mihăilă a evoluat până acum la academia Sport Team Bucureşti şi a semnat un contract valabil trei sezoane cu formaţia din Serie A. Printre jucătorii formaţi la Sport Team care au evoluat sau evoluează în Liga I se numără George Merloi şi Alexandru Cîmpanu, scrie News.ro

Andrei Mihăilă este internaţional U15 al României şi evoluează ca mijlocaş ofensiv, susţine şi jurnalistul italian, Franco Avanzini, de la Genoa News. El va evolua la echipele de juniori al formaţiei italiene pentru început, dar jurnaliştii italieni susţin că ”Andrei Mihăilă este o investiţie sigură pentru viitorul clubului”.

Genoa este unul dintre cele mai vechi cluburi italiene. A fost înfiinţat în urmă cu 127 de ani, iar în prezent este condusă de Enrico Preziosi şi antrenată de Davide Ballardini. În istoria sa, Genoa a câştigat 9 titluri de campioană a Italiei, dar şi o Cupă a Italiei. A evoluat în Europa, ultima dată, în stagiunea 2009-2010 a UEFA Europa League, când a terminat pe locul trei într-o grupă cu Valencia, Lille şi Slavia Praga. În 1991-1992, Genoa a eliminat-o pe Steaua din Cupele Europene, după o dublă victorie, scor 1-0. Clubul italian are 55 de sezoane petrecute în Serie A, în care a debutat în 1929-1930. Titlurile sunt cucerite în perioada ante Serie A.

Cel mai recent, la formaţia genoveză a evoluat portarul român, Ionuţ Andrei Radu. Tot la Genoa a jucat în sezonul 2013-2014 şi Adrian Stoian, iar în 2002-2003, Claudiu Niculescu. De Genoa, aparţine în prezent şi un alt mijlocaş român, Claudiu Micovschi, care în ultimul sezon a jucat pentru Reggina sub formă de împrumut.

Afla mai multe despre: andrei mihăilă 

viewscnt
Articole similare