Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tănase şi Oaidă, război cu suporterii de la FCSB. MM Stoica se implică: ”Trebuie să rezolvăm” EXCLUSIV

Tănase şi Oaidă, război cu suporterii de la FCSB. MM Stoica se implică: ”Trebuie să rezolvăm” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat duelul cu FC Voluntari, dar a avut probleme la finalul partidei când s-a produs o scindare neaşteptată între galerie şi doi dintre jucători.

Tănase şi Oaidă, război cu suporterii de la FCSB. MM Stoica se implică: ”Trebuie să rezolvăm” EXCLUSIV 

Peluza Nord, extrem de tăcută pe durata partidei, i-a luat în colimator pe Florin Tănase şi Răzvan Oaidă, cei doi jucători care au refuzat să salute galeria la finalul meciului. 

Deranjaţi că Florin Tănase şi Răzvan Oaidă au refuzat să meargă alături de restul colegilor la galerie ca să-i salute pe fani, suporterii au anunţat prin vocea liderului lor că de acum încolo vor fi contestaţi vehement.

MM Stoica, manegerul general de la FCSB, speră ca cele două părţi să rezolve situaţia.

”Am vorbit ieri cu Mustaţă, sper să reuşesc să mediez probema asta, probabil că vor veni ei la noi că trebuie s-o rezolvăm, a fost o neînţelegere. Că nu s-au dus să îi salute la Piteşti, eu nici nu am ştiut de treaba asta. Tănase s-a dus, s-a întors... Probabil că mergem sau vin ei la noi. A fost o neînţelegere. Băieţii s-au dus, cei din galerie le reproşau, Tănase şi Oaidă au plecat.

Reproşau că nu s-au dus să salute la Piteşti şi chiar nu am ştiut despre treaba asta. Din moment ce oamenii merg în ţară după tine, e logic să mergi şi chiar să accepţi şi critici dacă sunt într-un registru acceptabil. Ce s-a întâmplat la Dinamo nu poţi accepta. Explicau cei din Peluza Nord de ce nu au susţinut echipa, că tot meciul au tăcut”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro.  

Suporterii au răbufnit la adresa lui Tănase şi Oaidă! Ce a spus Mustaţă

Mustaţă i-a transmis un nou mesaj ameninţător lui Florin Tănase!

„Tănase fost îndemnat de către anumite persoane să se întoarcă înapoi (n.r - din drumul spre galerie) A făcut un gest urât cu mâna şi a plecat la vestiar, alături de «Maradona» Oaidă. Să-l întrebe Florin Tănase pe Rică Neaga ce păţea acum 15 ani de zile când punea piciorul pe minge. Niciun căpitan de la Steaua nu şi-a permis să facă aceste lucruri şi să ignore suporterii! 

Datorită nouă au câştigat multe meciuri. Dacă îşi permite să facă astfel de lucruri, o să-i demonstrăm cum stă treaba. Nu e corect să te comporţi aşa în faţa suporterilor. Iei 30.000 de euro şi ne ignori?! Să-i întrebe pe căpitanii de echipă de dinaintea lui cum stau lucrurile. Dacă nu iese public să le ceară scuze suporterilor, eu, Mustaţă, îi garantez că o să vadă ce se întâmplă la următorul meci! Florin Tănase să se pregătească!”, a spus Mustaţă, la Pro X. 

 

Afla mai multe despre: florin tanasemm stoicagalerie fcsbsuporteri fcsb 

viewscnt
Articole similare