Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tanguy Ndombele, ca şi plecat de la Tottenham. Două destinaţii posibile pentru francez

Tanguy Ndombele, ca şi plecat de la Tottenham. Două destinaţii posibile pentru francez

Premier League

Comentarii

Tanguy Ndombele ar putea pleca de la Tottenham în această vară. Francezul este nefericit după sosirea lui Nuno Espirito Santo.

Cel mai scump transfer din istoria lui Tottenham, Tanguy Ndombele este la un pas să plece de la Spurs. Potrivit presei din Anglia, relaţia dintre Tanguy Ndombele şi Nuno Espirito Santo s-a rupt, iar jucătorul nu mai vrea să rămână la Spurs.

Aproape 60 de milioane de euro a plătit Tottenham pentru serviciile jucătorului vânat la acea vreme de foarte multe cluburi importante din Europa. La 24 de ani, Tanguy Ndombele are încă multe echipe importante pe urmele sale.

44 de meciuri a jucat el în stagiunea trecută pentru Spurs, marcând 6 goluri şi oferind 4 pase decisive. Potrivit Sky Sports, Bayern Munchen vrea să-l transfere, iar bavarezii sunt dispuşi să-l ofere la schimb pe Corentin Tolisso.

Tot la un schimb se gândesc şi cei de la Juventus, o altă formaţie care vrea să-l aducă pe Tanguy Ndombele. În acest caz, Bătrâna Doamnă îl propune pe Weston McKennie lui Tottenham şi o sumă de bani.

Cert este că viitorul lui Tanguy Ndombele pare tot mai departe de Londra şi Tottenham. Până la finalul campaniei de transfeuri, Ndombele ar putea pleca, iar Spurs ar scăpa şi de unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Afla mai multe despre: tanguy ndombele 

viewscnt
Articole similare