Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţara Galilor - Anglia │ Derby britanic cu final previzibil şi cote de neratat

Ţara Galilor - Anglia │ Derby britanic cu final previzibil şi cote de neratat

Cupa Mondială

Comentarii

Anglia n-a pierdut niciodată în istorie în faţa vecinilor din Ţăra Galilor. E aproape imposibil să o facă acum, când diferenţa de valoare e enormă şi miza e uriaşă.

Englezii merg în optimi şi cu o remiză, dar victoria le-ar asigura primul loc în grupă şi poate un adversar uşor mai departe. După dezamăgirea cu Statele Unite, oamenii lui Southgate au de luat o revanşă şi în faţa fanilor. E un moment excelent şi un adversar perfect ca să le redea suporterilor speranţa că Anglia va redeveni campioană mondială după 56 de ani. Cu Bale şi Ramsey ieşiţi din formă şi cu o listă întreagă de jucători anonimi în lot, Ţara Galilor nu poate emite pretenţii. N-a arătat nimic cu Iran şi a scos un remiză norocoasă cu SUA. Cota 1.45 la Betano pentru victorie Anglia e pontul zilei la Campionatul Mondial.

Apărare de beton vs. atac cu săgeţi de jucărie

Cu Stones şi Maguire în centrul apărării, flancaţi de Shaw şi Walker, englezii ar trebui să nu aibă emoţii la atacurile veteranului Bale şi ale mai puţin cunoscuţilor Wilson şi Moore. Nici în trecut galezii nu le-au pus mari probleme rivalilor britanici. Le-au dat doar două goluri în confruntările din ultimii 48 de ani, câştigate toate de englezi. O victorie a Angliei fără gol primit are o cotă foarte tentantă la Betano. (2.15).

Momentul lui Kane

Cu Iran a dat două assist-uri, dar nu s-a lipit la gol. Cu Statele Unite, a avut şansa să fie erou în prelungiri. Nu a avut noroc. Pentru Kane, e momentul perfect să spargă gheaţa în Qatar. Starul lui Tottenham are cotă 1.98 la Betano să marcheze cel puţin un gol cu Ţara Galilor. Pentru pariorii care au şi mai mare încredere în Kane, Betano oferă cotă 9.5 pentru gol în fiecare repriză al căpitanului Angliei.

Echipe probabile:

Ţara Galilor: Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Ramsey, Ampadu, Williams; Wilson, Moore, Bale
Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Henderson; Sterling, Mount, Foden; Kane

Afla mai multe despre: tara galilorangliacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare