Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl unui fotbalist din Franţa, rănit grav pe frontul războiului din Ucraina

Tatăl unui fotbalist din Franţa, rănit grav pe frontul războiului din Ucraina
Comentarii

Tatăl mijlocaşului ucrainean Danylo Ignatenko, legitimat la Bordeaux, a fost grav rănit pe frontul din Bahmut, în contextul în care războiul continuă în Ucraina, informează Sud-Ouest. Bărbatul a fost transportat în Germania.

Anumite evenimente pun în perspectivă eşecurile sportive. Girondins se află pe un dezamăgitor loc 13 în Ligue 2, dar Danylo Ignatenko, talentatul mijlocaş al lui Bordeaux, are alte preocupări mult mai serioase.

Războiul din Ucraina a avut un impact direct asupra familiei sale. După cum relatează Sud-Ouest, tatăl fotbalistului a fost grav rănit pe frontul din Bahmut. El a fost transportat la Hamburg, în Germania, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi este încă în recuperare. Mama sa se află în Italia.

De când s-a mutat la Bordeaux, unul dintre foarte puţinii jucători care au rămas în Gironde după retrogradarea echipei în Ligue 2 a învăţat să accepte conflictul. Danylo Ignatenko nu s-a întors în Ucraina, unde ar putea fi chemat la arme.

Datorită în parte ajutorului preşedintelui Gérard Lopez, partenera sa şi familia sa au putut să intre în Franţa la începutul conflictului. Internaţionalul ucrainean nu face eforturi doar pe teren. El este, de asemenea, puternic implicat în război prin operaţiunile umanitare şi prin sprijinul său pentru asociaţia Ukraine Amities.

Afla mai multe despre: danylo ignatenkobordeauxligue 2razboiucraina 

viewscnt
Articole similare