Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu, al doilea cel mai bun om de pe teren în Dinamo Zagreb - AC Milan 0-4! Ce a spus după meci

Tătăruşanu, al doilea cel mai bun om de pe teren în Dinamo Zagreb - AC Milan 0-4! Ce a spus după meci

AC Milan

Comentarii

AC Milan a obţinut o victorie fără emoţii în faţa lui Dinamo Zagreb, 4-0, în etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

Tătăruşanu, al doilea cel mai bun om de pe teren în Dinamo Zagreb - AC Milan 0-4! Ce a spus după meci

AC Milan a avut viaţa uşoară în meciul cu Dinamo Zagreb din etapa a cincea a grupelor din Champions League, scor final 4-0. Ciprian Tătăruşanu a fost titular şi a ”închis” poarta rossonerilor. 

Tătăruşanu a fost notat cu 8,2 de Sofascore, a doua cea mai mare notă de pe teren, după cea a lui San

După victoria cu Dinamo Zagreb, Ciprian Tătăruşanu a vorbit despre evoluţia colegilor săi şi a evidenţiat faptul că partida cu Salzburg este deosebit de importantă pentru AC Milan.

Duelul pe San Siro dintre Milan şi Salzburg, din ultima rundă a grupelor, va fi decisiv pentru calificarea în optimile UCL.

„Am jucat foarte bine, mai ales în repriza secundă când am înscris trei golrui. Am fi putut înscrie chiar şi mai multe. Acum aşteptăm meciul important împotriva lui Salzburg şi vom încerca să repetăm această performanţă acasă, în ultimul meci al grupelor”, a spus Ciprian Tătăruşanu, după meci, potrivit uefa.com.

Liga Campionilor | Chelsea merge mai departe după victoria de la Salzburg, Sevilla încă mai speră

Graţie victoriei din capitala Croaţiei, AC Milan a urcat pe poziţia a doua în grupa E, cu 7 puncte, la trei în urma liderului Chelsea şi cu unul peste Salzburg, ocupanta locului 3.

Chelsea a învins în Austria, la Salzburg şi s-a calificat în primăvara Ligii Campionilor, conducând cu 10 puncte în clasamentul grupei E. Londonezii nu mai pot fi ajunşi, dar lupta pentru locul secund se dă în trei: Salzbirg, AC Milan şi Dinamo Zagreb.

În grupa G, FC Sevilla a câştigat duelul cu FC Copenhaga şi aşteaptă meciul de la Dortmund pentru a vedea dacă mai are şanse la primăvara Ligii Campionilor.

Rezultatele primelor meciuri disputate marţi în etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor:

Grupa E: Salzburg – Chelsea 1-2 (Adamu 49 / Kovacici 23, Havertz 64)

Grupa G: FC Sevilla – FC Copenhaga 3-0 (En-Nesyri 61, Isco 88, Montiel 90+2).

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milan 

viewscnt
Articole similare