Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu crede că România a arătat diferit cu Austria: "Cu toţii suntem supăraţi. Este normal să existe şi critici"

Tătăruşanu crede că România a arătat diferit cu Austria: "Cu toţii suntem supăraţi. Este normal să existe şi critici"

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu, unul dintre căpitanul echipei naţionale, a vorbit la finalul partidei cu Austria, care a marcat a treia înfrângere pentru naţionala României într-o săptămână.

Portarul lui AC Milan a văzut o altă faţă a echipei, dar cu toate acestea, "tricolorii" nu au reuşit să marcheze contra Austriei, chiar mai mult, au primit gol şi au pierdut încă o dată. 

"Toată lumea a văzut o altă atitudine. Am făcut un joc bun, din păcate, suntem într-o perioadă în care şi dacă facem un joc bun, nu reuşim să câştigăm. Din punct de vedere mental ne-am adunat, am făcut un meci bun. Este o perioadă foarte grea", a declarat Tătăruşanu la Pro X. 

Titularul din poarta României, ajuns la 34 de ani, îşi asumă rolul de veteran şi de mentor pentru jucătorii mai tineri. El spune că întreg lotul este supărat după o înfrângere şi este normal să apară reacţii negative şi din partea oamenilor de fotbal

"Nu pot să spun că a fost o presiune. Deja am experienţa necesară, nu numai eu. Cu tot staff-ul am încercat să facem o atmosferă. La primele două meciuri atitudinea noastră a fost foarte slab, dar astăzi am fost concentraţi, dar nu a fost de ajuns. Cu toţii suntem supăraţi, pentru noi este cea mai mare. Sigur, şi pentru suporteri şi pentru toţi oamenii din fotbal. Este normal să existe şi critici, dar nu toate părerile, nu toate sunt cu tonul presa ar vrea să fie. Este normal să apară şi astfel de păreri. 

Mai avem două meciuri de jucat, vom încerca să avem aceeaşi atitudine, să terminăm grupa cu altă faţă", a mai spus Tătăruşanu. 

România a pierdut meciul cu Austria, scor 0-1, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Golul a fost marcat de Schopf, în minutul 76. În minutul 48, un gol al lui Alibec a fost anulat pentru ofsaid.

Afla mai multe despre: tatarusanuromania 

viewscnt
Articole similare