Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tavi Popescu a prins aripi după victoria cu Oţelul: „Am văzut nişte aiureli la televizor despre mine! Suntem pe drumul cel bun, aşteptăm meciul cu bulgarii”

Tavi Popescu a prins aripi după victoria cu Oţelul: „Am văzut nişte aiureli la televizor despre mine! Suntem pe drumul cel bun, aşteptăm meciul cu bulgarii”

FCSB

Comentarii

Tavi Popescu a deschis scorul în victoria celor de la FCSB, scor 2-0, în deplasarea cu Oţelul Galaţi.

Tavi Popescu a prins aripi după victoria cu Oţelul: „Am văzut nişte aiureli la televizor despre mine!”

La finalul meciului de la Galaţi, mijlocaşul celor de la FCSB a tras concluziile şi a explicat care este forma sa fizică, după accidentarea suferită acum 3 luni. Mai mult decât atât, tânărul fotbalist a subliniat importanţa următorului meci, cel din preliminariile Conference League.

„Mă bucur că am putut ajuta echipa să ia cele 3 puncte. M-am descurcat bine şi în a doua repriză, ce pot să spun? Am făcut un meci bun! Am lipsit în primele etape din cauza cartonaşului roşu, am avut şi acea accidentare de la echipa naţională de acum 3 luni..Nici acum nu sunt 100%, dar mă antrenez, dau tot ce am mai bun şi sper să revin la forma la care am fost.

Suntem pe drumul cel bun, suntem fericiţi, avem moralul foarte ridicat şi aşteptăm meciul cu bulgarii, trebuie să mergem mai departe. Eu mereu încerc să iau criticile care mă ajută. Am văzut nişte aiureli la televizor despre mine. La FCSB e presiune mereu, de asta suntem focusaţi să luăm cele 3 puncte”, a declarat Tavi Popescu la finalul meciului de la Galaţi.

 

Afla mai multe despre: tavi popescufcsbotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare