Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tavi Popescu, analizat de un rival: „La el e o problemă mentală!” Cum ar putea reveni fotbalistul de la FCSB

Tavi Popescu, analizat de un rival: „La el e o problemă mentală!” Cum ar putea reveni fotbalistul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Tavi Popescu trece printr-o perioadă complicată la FCSB.

Florentin Petre a analizat prestaţiile modeste ale lui Tavi Popescu

Fotbalistul nu mai este de mult timp printre vedetele clubului bucureştean, el trecând printr-o criză de formă. Florentin Petre, fostul jucător important de la Dinamo, a comentat situaţia prin care trece tânărul mijlocaş.

„Eu mă aşteptam să aibă o scădere, pentru că nu este atât de puternic din punct de vedere psihic. Fizic, era la fel când a apărut şi când dădea golurile alea. Poate era chiar mai slab. La el a fost o problemă mentală. Când a fost luat în bâză de toată lumea, trebuia susţinut. Un copil cu calităţile lui şi la nivelul la care a ajuns trebuie susţinut în continuare.

Eu cred în el, cred că România se poate bucura de randamentul lui şi de calităţile lui fotbalistice, pentru că e tânăr. Nu cred că va mai avea probleme, dar trebuie ajutat”.

Toată lumea trebuie să-l ajute, dar, ce-i drept, cel mai important este să se ajute şi el, să ştie să treacă peste toate problemele. Cel mai bun psiholog, mental coach sau cum vrem să-i spunem tot el este.

Dacă ştie cum să treacă, dacă are sânge-n instalaţie şi nu-l mai interesează ce zice lumea despre el, dacă-şi vede de treaba lui şi merge la antrenamente cu zâmbetul pe buze, va redeveni ce a fost la început”, a declarat Florentin Petre, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: tavi popescufcsbflorentin petre 

viewscnt
Articole similare