Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tavi Popescu, preocupat de altele la golul marcat de UTA. Vochin l-a criticat în direct. MM i-a dat dreptate: ”Cu atitudinea asta nu ajunge departe!” | VIDEO EXCLUSIV

Tavi Popescu, preocupat de altele la golul marcat de UTA. Vochin l-a criticat în direct. MM i-a dat dreptate: ”Cu atitudinea asta nu ajunge departe!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Pantea şi Coman.

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă.

Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând. În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat.

În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Lui Andrei Vochin nu i-a scăpat gestul făcut de Octavian Popescu la golul de 2-1 marcat de Cooper. 

”Vă rog din suflet să revedem faza de la golul marcat de UTA, 2-1. Eu o să zic acum ceva şi eu cred că îl ajut foarte mult, îi fac bine. Vă rog să daţi faza la golul de 2-1. Dawa, aia e, respingi mingea cum poţi în cazul acela. Dar uitaţi-vă la poziţia lui Octavian Popescu, ce atitudine are. Nu se poate când esti în inferiotitate numerică să te comporţi aşa, în mintea ta trebuie să fie să ajut şi eu, cum pot, car o caldare cu apă, dacă nu mă pricep să dau cu furtunul.

Vin acolo să fiu în faţa careului, vin să îmi ajut colegii. Nu are aceasta atitudine. Dar până nu va învăţa lucrul acesta nu va putea face pasul afară pentru că un scouter se uită la multe elemente. Unele din mental. Faptul că se uită la Cooper cum dă la poartă, să nu mai zic că nu are niciun sentiment de regret manifestat prin limbajul trupului”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport. 

”N-am nimic de adăugat, e corect!”, a fost singura replică dată de MM Stoica, semn că este de acord cu observaţia făcută de Vochin. 

Video:

Afla mai multe despre: tavi popescufcsbmm stoicaandrei vochinuta arad 

viewscnt
Articole similare