Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te-ar tenta o mutare la Rapid?”. Niczuly a răspuns fără să stea pe gânduri după ce a auzit că Horaţiu Moldovan are bagajele făcute

”Te-ar tenta o mutare la Rapid?”. Niczuly a răspuns fără să stea pe gânduri după ce a auzit că Horaţiu Moldovan are bagajele făcute

Rapid

Comentarii

Rapid este în căutarea unui portar în perioada de mercato din această iarnă!

Niczuly, la Rapid? Răspunsul portarului de la Sepsi

În vârstă de 25 de ani, Horaţiu Moldovan a impresionat prin evoluţiile sale de la Rapid, dar şi de la naţionala mare a României, acolo unde a devenit titular de drept. Motiv pentru care mai multe echipe din străinătate au început să trimită oferte pe numele jucătorului de la Rapid.

Titularul din poarta Rapidului şi a echipei naţionale, Horaţiu Moldovan, îşi doreşte un transfer în străinătate la începutul lui 2024, dar giuleştenii nu vor rămâne descoperiţi.

Din primele informaţii, şefii din Giuleşti au început deja să discute cu mai mulţi portari din Superligă, dar şi din străinătate. Întrebat dacă ar fi tentat de o venire la Rapid, Niczuly Roland, unul dintre cei mai importanţi portari din Superligă, a răspuns fără să stea pe gânduri.

  •  261 de meciuri are Niczuly în tricoul Rapidului

”Am avut un cantonament destul de greu dar ne-am intors cu totii sanatosi  si asta e cel mai important lucru.

(n.r. Te-ar tenta o mutare la Rapid daca va pleca Moldovan?) Nu pot să vorbesc despre acest lucru. Horaţiu este portarul Rapidului şi nu ar fi corect din partea mea să vorbesc despre acest lucru. Dacă va pleca Horaţiu şi va veni o oferta care înca nu exista vom discuta”, a declarat Niczuly Roland. 

  • 2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, potrivit Transfermarkt

Afla mai multe despre: niczuly rolandhoraţiu moldovanrapid 

viewscnt
Articole similare