Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te duci în China ca să ce? Să ia FCSB 3 milioane!". Panduru, despre posibila plecare a lui Tănase: "Atunci eram bun, nu?" | EXCLUSIV

"Te duci în China ca să ce? Să ia FCSB 3 milioane!". Panduru, despre posibila plecare a lui Tănase: "Atunci eram bun, nu?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a comentat, la Orange Sport, posibilitatea plecării lui Florin Tănase în China. Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 3 milioane de euro pentru Tănase, iar mutarea e făcut în proporţie de 90%. "Pandi" a spus că Florin Tănase ar putea fi forţat să plece pentru ca FCSB să încaseze banii din clauza de reziliere.

Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 3 milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului, iar transferul e făcut în proporţie de 90%. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a comentat posibilitatea plecării de la FCSB.

"Te duci în China ca să ce? Să ia FCSB 3 milioane!". Panduru, despre posibila plecare a lui Tănase: "Atunci eram bun, nu?" | EXCLUSIV

Panduru e de părere că Florin Tănase urmează să încaseze un salariu foarte bun în China şi, dacă ar pleca, ar pleca doar pentru ca FCSB să încaseze 3 milioane de euro. Mai ales după declaraţiile care au supărat conducerea clubului.

"Crezi că Tănase vrea să plece? Am văzut doar că ne-am înţeles, am luat 3 milioane de euro pe el, trebuie să plece. Sunt probleme cu banii. Te duci acolo ca să ce? Să ia FCSB 3 milioane de euro. Pe Gigi (n.r. - Becali) nu-l pot păcăli, că dacă nu vede banii în cont nu-i dă drumul jucătorului.

Cred că pleacă. Văd că sunt mari probleme acolo, habar n-am. Dacă îţi iei banii în China, du-te în China. Cred că îşi vreun milion, dacă aici ai 400.000 de euro", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Florin Tănase s-a plâns de subţirimea lotului FCSB, la finalul egalului cu U Cluj, 1-1 pe Arena Naţională în startul Superligii. Panduru a spus că Tănase "a vorbit ca directorii sportivi" şi acum FCSB vrea să scape de el, dar le-a atras atenţia şefilor că atunci când Tănase avea un cuvânt de spus în numirea antrenorilor "era bun".

"El a vorbit ca directorii sportivi. Ai ştiut de când ai venit la echipă, ai ştiut ce se întâmplă la echipa asta. Nu cred că ai de ce să faci tu pe directorul sportiv. Se cred mai importanţi, au fost şi la un moment dat. Căutaţi, sunaţi. Când ţi-am spus că vestiarul e contra antrenorului, hai să-l schimbăm, a fost bine, nu? Uşor, uşor, a înţeles omul că are şi el un cuvânt de spus", a mai spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: basarab panduruflorin tanasetransferfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare