You are here:

”Te faci de râs!” Basarab Panduru nu s-a ferit de cuvinte! Expertul a rămas uluit de prestaţia jucătorului de la FCSB: De neconceput”

”Te faci de râs!” Basarab Panduru nu s-a ferit de cuvinte! Expertul a rămas uluit de prestaţia jucătorului de la FCSB: De neconceput”

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru nu l-a iertat pe Vlad Chiricheş după evoluţia slabă pe care căpitanul FCSB-ului a avut-o în partida cu Oţelul Galaţi, pierdută de roş-albaştrii cu 0-2.

Vlad Chiricheş i-a ”pasat” decisiv lui Juri Cisotti la golul de 1-0 marcat de gălăţeni, iar la câteva minute distanţă a comis o nouă greşeală impardonabilă, însă de care Oţelul nu a profitat.

Mai mult decât atât, Chiricheş a gafat din nou în actul secund, însă Cisotti nu a reuşit să realizeze dubla şi a şutat slab în braţele lui Andrei Vlad.

Vlad Chiricheş, de nerecunoscut în meciul cu Oţelul. Reacţia lui Basarab Panduru

Basarab Panduru a rămas surprins de felul în care a jucat Chiricheş în partida cu Oţelul şi a susţinut că fostul apărător al lui Napoli se va face de râs dacă va continua în acest fel.

Pentru Vlad Chiricheş a fost doar al doilea meci din acest sezon după partida din Supercupă, contra Corvinului.

”(n.r. Prestaţia lui Chiricheş are o explicaţie logică pentru că nu a jucat, până acum, sau nu stă în picioare când joci atât de slab?) S-ar putea să aibe, dar atât de slab, inidferent cât stai, nu poţi să joci. Să dai trei pase la adversar, două de gol, rar vezi ca un căpitan să îi dea celuilalt căpitan pasă de gol.

Nu cred că poţi să continui aşa, pentru că te faci de râs. Ce a fost în seara asta este de neconceput pentru Chiricheş. La vârsta lui, dacă tot stă pe bancă, nu ai cum să fii în formă niciodată.

La valorea lui, nu ai cum să faci greşelile astea”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

Ce a spus Vlad Chiricheş după meciul cu Oţelul

”Jocul l-am început bine, am avut câteva ocazii bune. După a venit pasa aia a mea mai moale, îmi asum această înfrângere. Toate lucrurile mai rele au plecat de la faza aceea. Am primit gol, nu am reuşit să mai facem un joc bun.

Mi-e foarte greu să vorbesc despre ceilalţi, pasa mea a fost cam moale. Mi-e greu să-ţi răspund, să spun un motiv pentru care nu am reuşit să obţinem o victorie. Am fi putut să înscriem, păcat că nu am făcut-o. După, jocul a fost mai apăsător pentru noi.

Am discutat în vestiar, dacă nu aveam încredere că putem să întoarcem scorul, nu avea rost să ieşim de la vestiare. După a venit şi golul doi, o execuţie extraordinară şi ne-a fost şi mai greu.

Foarte probabil, cumva în subconştientul nostru, toată lumea vorbeşte de meciul cu Maccabi, şi probabil nu ne-a făcut bine asta. Se simţea în aer că nu era un meci atât de important, rezultatul arată asta. Ne-am prezentat lamentabil.

(n.r. Despre criticile lui Gigi Becali) Probabil, câteodată, jocul meu pare zeflemist, poate crede că joc la mişto, dar îmi doresc. Felul meu de a juca e să contruiesc din apărare, să ducem cât mai uşor mingea spre atacanţi. Poate nu e ce vrea patronul, dar sper ca în următoaree jocuri să fie mai bine şi să câştigăm”, a declarat Chiricheş, după meci.

În urma meciului de pe Stadionul Steaua, Oţelul Galaţi a urcat pe primul loc, cu şapte puncte, în timp ce FCSB este pe 10, cu două puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaoţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare