Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Te simţi competitiv? Economiseşte acum la jocurile video sportive!

Te simţi competitiv? Economiseşte acum la jocurile video sportive!galerie foto

eGames

Comentarii

Cui nu-i place să se uite la TV, indiferent dacă echipa sa este cea câştigătoare sau nu? Te face să te simţi bine, nu-i aşa?

Jocurile video în schimb, nu doar că îţi dau ocazia să vizionezi, ci şi să iei parte la acţiune! Chiar şi sportivii de carieră se joacă astfel de jocuri, deci şi tu poţi face asta. Acum e timpul să îţi trăieşti fanteziile sportive, aşa că hai cu noi!

Totuşi, precum orice alt produs, şi jocurile sportive vin la un preţ. Probabil nu vrei să plăteşti 300 de RON pentru un astfel de titlu. Aşa că nici nu trebuie! Alătură-te acum marketplace-ului de jocuri video Eneba - locul perfect pentru entuziaştii şi fanii hardcore de jocuri video. Toate cheile pentru jocuri, monedele de joc, abonamentele şi gift cardurile pentru diferite console şi PC, vin la un preţ mult redus pe site-ul Eneba.

Este un fapt dovedit! Hai să vezi de unul singur şi descoperă Eneba!

Ce te face să te simţi bine?

Precum un sport din viaţa reală, şi jocurile video sportive vin în diferite categorii şi genuri, de la fotbal la cursele cu maşini. Hai să vezi următoarea listă cu jocuri video şi preţurile actuale ca să poţi porni la drum!

  • Pentru fiecare fan al fotbalului, seria FIFA este obligatoriu de jucat ! FIFA 22 costă aproximativ  114 RON;
  • Administrează propria echipă de fotbal cu Football Manager 22, joc ce costă 174 RON;
  • Înscrie puncte nenumărate şi joacă baschet de ultimă generaţie cu NBA 2K22. Jocul costă 87 RON;
  • Sau îţi place baseball-ul? MLB The Show 21 este cel mai bun joc de acest fel de pe piaţă. Jocul pentru Xbox costă 61 RON;
  • Eşti nebun după viteză? F1 2021 (78 RON), Forza Horizon 5 (252 RON), Asseto Corsa (17 RON), sau WRC Rally 10 (132 RON) te vor duce până la linia de sosire;
  • Vrei să baţi măr pe cineva? Atunci provoacă-ţi prietenii la o competiţie de arte marţiale mixte cu UFC 4. Jocul pentru Xbox costă 69 RON.

Poţi economisi şi pe PlayStation!

Preţurile, în special pentru jocurile video sportive, sunt foarte rareori reduse, toate titlurile pentru console rămânând la preţul lor iniţial. Eventual dacă are loc un eveniment sportiv global sau o promoţie specială, atunci ne putem aştepta la o reducere substanţială la acestea. Dar nu trebuie să aştepţi până apare o astfel de ocazie. Eneba oferă o mulţime de gift carduri PSN, cu care vei putea cheltui mai puţini bani în magazinul PlayStation, pentru a achiziţiona jocul ales. Folosind gift cardurile ieftine, vei obţine o valoare mai mare decât suma pe care ai plătit-o.

Vezi aici ofertele !

Shopping simplu, livrare rapidă

Cumpărăturile făcute pe Eneba sunt rapide, simple şi sigure. Iar pe lângă asta, ştim că telefoanele mobile au devenit o parte importantă a vieţii tuturor, aşa că poţi accesa Eneba foarte simplu şi de pe dispozitivul tău mobil. Pentru a-ţi uşura vizita, Eneba oferă o varietate de metode de plată diferite, iar cheile de joc obţinute de la noi, vor fi livrate instant în căsuţa ta de email odată ce plata a fost procesată. Cheia produsului poate fi de asemenea văzută şi în secţiunea Comenzi (Orders), în contul tău personal Eneba. Să ai parte de cumpărături plăcute!

Eneba merită atenţia ta

Cei care sunt cu adevărat pasionaţi de jocurile video, dar totodată nu vor să-şi cheltuiască tot salariul pe gaming, trebuie neapărat să descopere Eneba. Dacă gamingul este pasiunea ta, înscrie acum puncte bonus urmărind Eneba pe reţelele de socializare şi abonându-te la newsletter-ele noastre periodice, pentru a obţine reduceri exclusive la jocuri video şi colecţiile de carduri prepaid.

Nu eşti încă 100% decis? Nicio problemă! Oricând vei avea nevoie de un joc video sau un gift card la preţ ieftin, Eneba îţi va sta la dispoziţie! Aici totul costă mai puţin, 7 zile pe săptămână şi 365 de zile pe an!

Afla mai multe despre: jocuri video 

viewscnt
Articole similare