Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţeapă pentru Gigi Becali! Fotbalistul cu care a ajuns la cuţite şi a plecat de la FCSB, transfer la nivel înalt în Europa. Se va bate la titlu

Ţeapă pentru Gigi Becali! Fotbalistul cu care a ajuns la cuţite şi a plecat de la FCSB, transfer la nivel înalt în Europa. Se va bate la titlu

FCSB

Comentarii

Tactica finanţatorului FCSB, Gigi Becali, nu a funcţionat de fiecare dată. Pe finalul anului trecut, omul de afaceri l-a scăpat printre degete pe Bogdan Planic, iar acum fundaşul ar putea ajunge în Grecia, la o echipă cu aspiraţii la titlu.

Cariera lui Bogdan Planic a fost în pericol în 2020, atunci când a ajuns "la cuţite" cu Gigi Becali la FCSB. Apărătorul şi-a dorit să plece, a fost blocat de şeful echipei, iar într-un final a rupt unilateral contractul şi a evadat de la FCSB cu direcţia Israel. Acolo, ex-fotbalistul actualului lider din Liga 1 semnat cu Maccabi Haifa, pe un salariu mai bun.

Ţeapă pentru Gigi Becali. Unde poate ajunge Bogdan Planic după plecarea de la FCSB

Bogdan Planic a avut nevoie doar de jumătate de an pentru a impresiona în Israel. Fotbalistul a semnat în septembrie 2020 cu Maccabi Haifa, după ce impresarul său a avut probleme în a-i găsi o echipă, din cauza ameninţărilor lui Gigi Becali, privind despăguburile dorite. 

Sârbul şi-a văzut de cariera sa şi a devenit om de bază la noua sa echipă. În acest sezon, Bogdan Planic a bifat 24 de apariţii în campionat, iar cluburile au început să-l urmărească, pentru un transfer. 

Presa din Serbia, ţara natală a lui Bogdan Planic, anunţă că fostul fundaş de la FCSB ar putea schimba echipa în vară. Apărătorul central e dorit în Grecia, la AEK Atena, acolo unde ar putea face pereche în defensivă cu internaţionalul român Ionuţ Nedelcearu. 

Srbijadanas.com anunţă că AEK ia în considerare să plătească pentru transferul lui Planic, dar va fi nevoită să negocieze pentru salariul fotbalistului, care ar putea reprezenta un impediment. 

"Înaintea acestui sezon, Planic a semnat cu un contract pe trei ani cu Maccabi Haifa, pentru 400.000 de euro pe sezon, aproape de două ori mai mult decât încasa la FCSB, unde avea 180.000 de euro. Contractul ar putea reprezenta un obstacol de trecut pentru AEK Atena", scrie sursa citată. 

AEK Atena s-a calificat în play-off-ul din campionatul Greciei, dar în acest sezon şansele pentru titlu sunt compromise pentru clubul de tradiţie elen. Olympiakos are 19 de puncte peste locul secund, pe care e Aris, cu 51 de puncte. AEK Atena are 12 titluri de campioană în Grecia, ultimul fiind câştigat în 2018. 

Procesul dintre Gigi Becali şi Bogdan Planic continuă

După ce Bogdan Planic a reziliat unilateral contractul cu FCSB, Gigi Becali i-a cerut daune de 10 milioane de euro, sumă care le-a speriat pe echipele interesate de transferul sârbului. Totuşi, ultimele informaţii venite dinspre Israel vorbesc despre o sumă mult mai mică pe care o va încasa finanţatorul FCSB. 

În transferul lui Bogdan Planic în Israel s-ar fi implicat şi un jucător de la CFR Cluj, care a furnizat informaţii despre fotbalist. 

  • 700.000 de euro e cota lui Bogdan Planic, conform Transfermarkt.de.
  • 92 de meciuri a jucat sârbul la FCSB.

 

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planicbogdan planic transfergigi becali fcsbscandal fcsbscandal gigi becali bogdan planic 

viewscnt
Articole similare