Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tehnicianul lui Saburtalo a comentat schimbarea de antrenor de la FCSB: ”Jucătorii noştri nu cunosc aceste lucruri!”

Tehnicianul lui Saburtalo a comentat schimbarea de antrenor de la FCSB: ”Jucătorii noştri nu cunosc aceste lucruri!”

FCSB

Comentarii

FCSB va juca, joi, contra celor de la Saburtalo, în returul duelului din turul doi preliminar din UEFA Conference League. În tur, echipa lui Gigi Becali a pierdut cu 0-1.

Între timp, la FCSB s-au produs mai multe schimbări. FCSB a postat un videoclip cu Nicoale Dică de la antrenamentele FCSB-ului prin care a anunţat revenirea antrenorului la echipă. Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunţat marţi dimineaţa că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei după plecarea lui Toni Petrea. 

În cadrul unei conferinţe de presă, Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică va fi noul antrenor al echipei. Omul de afaceri a anunţat ce condiţie i-a pus "Nic" înainte de a accepta oferta şi a anunţat că e liber să schimbe sistemul şi să-i schimbe poziţia în teren lui Octavian Popescu.

Spre deosebire de negocierile eşuate din vara trecută, Nicolae Dică a fost liber acum şi a semnat cu FCSB. În urmă cu un an făcea parte din staff-ul lui Mirel Rădoi la naţionala României din funcţia de antrenor secund. 

Principalul a fost aproape de a semna cu FCSB şi în 2019, dar atunci a rămas în Liga 2 la FC Argeş. Primul său mandat la FCSB a avut loc între iulie 2017 şi decembrie 2018, atunci când a reuşit să califice echipa în 16-imile Europa League. La acel moment, Nicolae Dică s-a arătat deranjat de implicarea lui Gigi Becali la echipă, dar şi de influenţa mare a unor jucători din lot.

Lasho Nozadze, antrenorul celor de la Saburtalo, a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei. El susţine că nu va avea nicio importanţă faptul că FCSB a schimbat antrenorul, chiar înainte de meciul decisiv. 

”Jucătorii noştri nu cunosc aceste lucruri!”

”Primul meci a fost foarte dificil pentru că FCSB are jucători foarte buni. Ne aşteptăm să fie greu şi mâine. Să sperăm că totul merge bine. Am jucat un fotbal bun, am câştigat cu 1-0, dar nu înseamnă nimic pentru noi şi vom fi pregătiţi.

Nu cred că vor fi afectaţi de faptul că au schimbat antrenorul şi le-a plecat căpitanul. Jucătorii noştri nu cunosc aceste lucruri. De cele mai multe ori, poate avea un efect negativ în interiorul echipei, dar nu cred că îi afectează foarte tare pentru că au mulţi jucători importanţi cu valoare individuală”, a declarat antrenorul lui Saburtalo, Lasho Nozadze, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fcsb-conference league saburtalo 

viewscnt
Articole similare