Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja n-a mai rezistat şi a dat totul pe faţă după despărţirea de Becali. De ce n-au jucat Matei şi Stoian la FCSB: "Mi-a părut atât de rău"

Teja n-a mai rezistat şi a dat totul pe faţă după despărţirea de Becali. De ce n-au jucat Matei şi Stoian la FCSB: "Mi-a părut atât de rău"

FCSB

Comentarii

Aduşi în iarna acestui an şi priviţi drept cele mai bune transferuri realizate de FCSB în ultimele sezoane, Florentin Matei şi Adrian Stoian l-au dezamăgit rapid pe patronul roş-albaştrilor şi n-au mai primit prea multe şanse în play-off-ul Ligii I.

Dacă Stoian a prins doar două meciuri pentru FCSB în partea a doua a actualului sezon, Florentin Matei s-a "mulţumit" cu şase prezenţe pentru echipa antrenată atunci de Mihai Teja. La doar câteva zile de la despărţirea de vicecampioana României, Mihai Teja a explicat de ce nu le-a acordat mai multe şanse celor doi mijlocaşi.

"La Stoian a fost o problemă, pentru că noi, în sistemul pe care îl voiam să-l jucăm, nu-l puteam folosi. Voiam să schimbăm sistemul, dar nu s-a putut. Nu l-am putut folosi în 4-2-3-1.

El se simţea foarte bine în 4-3-3, în banda stângă. Iar noi, la 4-2-3-1, îi aveam pe Tănase şi pe Coman. Mi-a părut rău de el. E un jucător bun, un caracter bun. Experienţa lui spune tot. Are un bun simţ ieşit din comun.

Matei la fel. E un jucător tehnic, care poate face diferenţa. El a avut mai multe şanse. Nu e uşor ca după 2-3 evoluţii să-ţi dai seama de jucătorul respectiv. Majoritatea jucătorilor de la FCSB merită mai multă încredere. La Steaua e diferit, abia te aşteaptă alţii să-ţi ia locul" , a declarat Mihai Teja la Sport Total FM.

Afla mai multe despre: stoianfcsbteja 

viewscnt
Articole similare