You are here:

Teja, ţinut în lupta pentru titlu de regula înjumătăţirii punctelor. Antrenorul se poziţiona împotriva acestui lucru la preluarea FCSB

Teja, ţinut în lupta pentru titlu de regula înjumătăţirii punctelor. Antrenorul se poziţiona împotriva acestui lucru la preluarea FCSB

Fotbal

Comentarii

Deşi când a preluat FCSB se poziţiona drept un opozant al înjumătăţirii punctelor după accederea în play-off sau play-out, tocmai acest sistem îl ţine în cursa pentru titlu pe Mihai Teja după ce s-au scurs trei etape din cea de-a doua parte a campionatului.

Mihai Teja declara la preluarea FCSB că este de acord cu sistemul play-off/play-out, dar nu este de acord cu înjumătăţirea punctelor, care după spusele sale le ia din merite jucătorilor.

Însă FCSB se află în acest moment la şase puncte în spatele CFR Cluj tocmai datorită acestui sistem. Dacă echipele şi-ar fi păstrat punctele de la finalul campionatului regulat, ”roşi-albaştrii” ar fi avut acum de recuperat un handicap de opt puncte.

”Sincer, nu. poate sunt de acord cu sistem play-off/play-out, dar nu cu înjumătăţirea punctelor. Pentru că până la urmă sunt punctele muncite pe teren, câştigate de către jucători şi după aceea sunt luate pe nedrept, cred.

Şi atunci, din punctul meu de vedere, să se păstreze punctele cu care intri în play-off şi cu care intri în play-out. Mi se pare mai normal”, spunea Teja într-un interviu pentru Telekom Sport.

FCSB va primi, luni, ora 21.00, vizita formaţiei Sepsi OSK, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Meciul va fi LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Clasament play-off
1. CFR Cluj - 36p.
2. FCSB - 31p.
3. U Craiova 29p.
4. Viitorul 23p.
5. Astra Giurgiu 21p.
6. Sepsi OSK 20p.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare