Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telenovela a luat sfârşit! Kylian Mbappe l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi: ”Plec de la PSG!”

Telenovela a luat sfârşit! Kylian Mbappe l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi: ”Plec de la PSG!”

Real Madrid

Comentarii

Căpitanul echipei Franţei, Kylian Mbappé, l-a informat pe Nasser Al-Khelaïfi despre intenţia sa de a părăsi Paris-Saint-Germain la finalul sezonului, informează Le Figaro şi L'Equipe.

După luni de incertitudine, Kylian Mbappé i-a anunţat pe conducătorii PSG că a decis să părăsească clubul în această vară, atunci când îi şi expiră contractul cu formaţia franceză.

Kylian Mbappe e decis să plece de la PSG

Atacantul şi-a anunţat decizia marţi, la centrul de antrenament de la Poissy, notează L'Equipe. Câştigătorul Cupei Mondiale din 2018 ar fi spus că este sigur de alegerea sa.

Aşadar, toate drumurile lui Kylian Mbappe duc spre Madrid, acolo unde preşedintele Florentino Perez îl aşteaptă cu braţele deschise, chiar dacă francezul l-a amăgit foarte mult în ultimii ani, cu deciziile sale neaşteptate.

  • 180.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.de.

Atacantul îşi ţine decizia secretă, meditând la momentul potrivit pentru a-şi anunţa oficial alegerea. Pe 14 februarie, PSG primeşte vizita lui Real Sociedad, în încercarea de a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar returul e programat pe 5 martie, în Spania.

Nu există nicio îndoială că Kylian Mbappé va da totul pentru a câştiga toate titlurile posibile în acest sezon. Plecarea din Capitală cu un trofeu al Ligii Campionilor în palmares l-ar face şi mai cunoscut”, anunţă Le Parisien.

Afla mai multe despre: kylian mbappeflorentino perezreal madridpsg 

viewscnt
Articole similare