You are here:

Televiziunea publică spaniolă anunţă că Real Madrid a făcut o ofertă de 310 milioane de euro pentru Neymar. Reacţia clubului

Televiziunea publică spaniolă anunţă că Real Madrid a făcut o ofertă de 310 milioane de euro pentru Neymar. Reacţia clubului

La Liga

Comentarii

Televiziunea publică spaniolă, TVE, a anunţat, luni seară, că Real Madrid negociază cu Paris Saint-Germain aducerea lui Neymar, care ar urma să stabilească un nou record pe piaţa transferurilor.

Conform sursei amintite, Real Madrid le-a oferit francezilor 310 milioane de euro în schimbul brazilianului. Neymar ar urma să primească un contract valabil şapte ani şi un salariu anual de 45 de milioane de euro. Campioana Europei a intervenit rapid, însă, şi a negat aceste informaţii.

"După informaţia publicată în această seară de TVE, despre o posibilă ofertă a lui Real Madrid pentru jucătorul lui PSG, Neymar, clubul nostru neagă orice ştire de acest gen. Nu am trimis nicio ofertă celor de la PSG şi nici lui Neymar. Clubul Real Madrid este surprins că postul public spaniol a putut emite o asemenea informaţie falsă, fără ca nimeni să ne contacteze pentru a dezminţi", se arată în comunicatul clubului Real Madrid.

Atacantul Neymar a fost desemnat jucătorul meciului Brazilia - Mexic, scor 2-0, din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Neymar, care a fost integralist, a marcat primul gol al Braziliei, în minutul 51, şi a contribuit şi la reuşita lui Roberto Firmino, din finalul întâlnirii.

În vârstă de 26 de ani, Neymar evoluează la PSG din vara anului 2017, atunci când a devenit cel mai scump fotbalist din istorie, în urma transferului de la FC Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: real madridoficialneymar 

viewscnt
Articole similare